Tiešsaistes meistarklase – KĀ PERSONĪGAIS ZĪMOLS VAR PALĪDZĒT TAVAI PROFESIONĀLAJAI IZAUGSMEI? WEB-LKK-PERSONIGAIS-ZIMOLS-2024.04.06 Full view

Tiešsaistes meistarklase – KĀ PERSONĪGAIS ZĪMOLS VAR PALĪDZĒT TAVAI PROFESIONĀLAJAI IZAUGSMEI?

Šī meistarklase būs noderīga ikvienam, kurš vēlas stiprināt savu profesionālo pozicionējumu un veidot savu personīgo zīmolu – 4 nodarbības attālināti otrdienās: 2024. gada 7., 21., 28.maijā, un 4.jūnijā.

Popularitāte, atpazīstamība, ietekme vai modes lietas? Kas īsti ir personīgais zīmols? Mūsdienās par šo jēdzienu ir dzirdējis gandrīz katrs. Tas kļūst par nepieciešamību ikvienam –  gan ikvienam no mums kā profesionālim savā profesijā un nozarē, gan uzņēmējiem un darba ņemējiem. Kā veidot savu zīmolu apzināti – lai tas, kā citi mūs uztver, atbilstu tam, kā mēs vēlamies tikt uztverti? Kā personīgais zīmols var palīdzēt profesionalai izaugsmei –  lai esi pamanīts, atšķirīgs, uzticams un pieprasīts mūsdienu dinamiskajā un pārsātinātajā darba pasaulē?

Meistarklašu tēmas:

  • Personīgā zīmola pienesums veiksmīgai profesionālajai izaugsmei. Zīmola personība:vīzija, misija un vērtības. Personīgā zīmola pašizpēte:vīzija un nākotnes potejciāls.Personība un pašizpausme.
  • 12 zīmola arhetipi
  • Personīgā zīmola elementi: stāsts, tēls, reputācija.
  • Zīmola veidošana. Zīmola komunikācija. Zīmola pozicionēšana.

Meistarklašu vadītāja: LILIĀNA OZOLIŅA, Mg.sc.soc, sertificēts Employer Branding
Liliāna Ozoliņa ir mārketinga komunikācijas profesionāle ar vairāk kā 25 gadu pieredzi, strādā ar starptautiskiem un pazīstamiem zīmoliem – vadījusi pasaules mūzikas mediju MTV Latvijā, bijusi LNT Mūzikas Video producente, vairāk kā 8 gadus bijusi mārketinga komunikācijas direktore Mercedes-Benz, šobrīd pasaules līdera profesionālo pakalpojumu jomā EY Baltija (kādreiz zināma kā Ernst&Young) Employer Branding vadītāja Baltijā.
Lektore un konsultante mārketinga komunikācijās, publiskā runā un radošās domāšanas tehnikās.

Meistarklašu apjoms: 16 akadēmiskās stundas 4 nodarbībās attālināti, interneta platformā MS Teams
Meistarklašu īstenošanas periods: 2024. gada 7.,21.,28. maijā un 4.jūnijā no 17:00 līdz 20:15 (17:00-18:30/18:45-20:15)
Meistarklašu īstenošanas veids: tiešsaistes
Dalības maksa: 140 Eur

Pieteikšanās: līdz 2.maijam, aizpildot pieteikuma anketu.

Meistarklašu dalībnieki saņems LKA Latvijas Kultūras koledžas izsniegtu apliecību par 16 akadēmisko stundu tālākizglītības programmas apguvi.