MĀKSLĪGĀ INTELEKTA RĪKI – NO IESĀCĒJA LĪDZ EKSPERTAM LKK-majaslapai (38) Full view

MĀKSLĪGĀ INTELEKTA RĪKI – NO IESĀCĒJA LĪDZ EKSPERTAM

Mākslīgais intelekts ir strauji augoša joma, kas pārveido nozares un maina mūsu ikdienas dzīvi. Šajā tālākizglītības kursā būs iespēja iepazīstināties ar mākslīgā intelekta pamatprincipiem un gūt praktiskas zināšanas darbā ar mākslīgā intelekta rīkiem, ļaujot efektīvi izmantot mākslīgā intelekta rīkus gan personiskajā, gan profesionālajā kontekstā. Neatkarīgi no tā, vai esat students, profesionālis vai vienkārši interesējaties par tehnoloģijām, mākslīgā intelekta izpratne pavērs jaunas iespējas un sniegs prasmes, kas nepieciešamas, lai orientētos mākslīgā intelekta vidē un atraisītu tā potenciālu, lai uzlabotu produktivitāti, radošumu un problēmu risināšanas spējas.

Mērķauditorija: Jebkurš interesents (ar vai bez priekšzināšanām), kurš vēlas apgūt mākslīgā intelekta rīkus gan personīgai lietošanai, gan kvalifikācijas paaugstināšanai.

NODARBĪBU SARAKSTS

Nodarbību tēmas:

  • Teorētisks ievads par mākslīgo intelektu;
  • Mākslīgā intelekta sarunu boti;
  • Attēlu ģenerēšana ar mākslīgā intelekta rīkiem;
  • Attēlu apstrāde ar mākslīgā intelekta rīkiem;
  • Video ģenerēšana ar mākslīgā intelekta rīkiem;
  • Audio apstrādes iespējas;
  • Jaunu tekstu radīšana un tekstu kvalitātes uzlabošana;
  • Citi mācībās un ikdienas dzīvē noderīgi rīki;
  • Noslēguma darbu prezentēšana.

Meistarklašu apjoms: 28 akadēmiskās stundas klātienē un 14 akadēmiskās stundas patstāvīgais darbs.
Meistarklašu īstenošanas periods: No 2024. gada 5. novembra līdz 17.decembrim. Divas reizes nedēļā, otrdienās un ceturtdienās 17:00–19:30.
Meistarklašu īstenošanas veids: Klātienē, LKA Latvijas Kultūras koledžā, Rīgā, Bruņinieku ielā 57
Dalībnieku skaits: Ierobežots
Dalības maksa: 225 Eur

Pieteikšanās: Līdz 30.10. 2024., aizpildot pieteikuma anketu.

KURSU VADA:
KRISTAPS ZĀLĪTIS, psihologs un sociālantropologs. Ilgus gadus strādājis medijos, tostarp portālos “Delfi” un “Apollo”. Šobrīd gatavo un vada izglītojošas un izklaidējošas prāta spēles, kā arī menedžē stresa mazināšanas istabu “Smash Room Riga”. Pēdējos gados kritiskās domāšanas un mākslīgā intelekta entuziasts. Ar cerībām raugās nākotnē, kur mākslīgais intelekts varētu aizstāt daudzas profesijas.