Aktualitātes par projektu “Nature” PROJEKTS NATURE Full view

Aktualitātes par projektu “Nature”

Latvijas Kultūras koledža kopš pagājušā gada iesaistās projekta “Nature”, kas veicinās pieredzes apguvi, lai palielinātu augstākās izglītības studentu spēju uzņemties atbildīgu rīcību dabas resursu pārvaldībā un izstrādātu risinājumus vides ilgtspējībai ikdienas un profesionālajā darbībā.

Kopš 2021. gada decembra projekta partneru grupa ir uzsākusi starptautiskās aptaujas veikšanu lietišķo spēļu  satura un  metodiskās mācību sistēmas  satura noteikšanai, kā arī iezīmējas pirmie vizuālie apveidi 3D spēles radošajiem un tehniskajiem risinājumiem.

👏 Varam lepoties, ka mūsu studenti pasniedzējas Olgas Astratovas vadībā ir izstrādājuši projekta logo, ko augsti novērtē starptautiskā partneru grupa!

Projekta NATURE rezultāti sāk iezīmēties arvien skaidrāk: kopš projekta uzsākšanas 2021. gada decembrī , projekta partneru grupa ir uzsākusi starptautiskās aptaujas veikšanu lietišķo spēļu  satura un  metodiskās mācību sistēmas  satura noteikšanai, kā arī iezīmējas pirmie vizuālie apveidi 3D spēles radošajiem un tehniskajiem risinājumiem.

Vairāk lasiet projekta ziņu lapā. NATURE_Newsletter1

Projekts Nr. 2021-1-LV01-KA220-HED-000032033  tiek īstenots ERASMUS + programmas Stratēģisko partnerību augstākās izglītības sektorā finansējuma ietvaros.