SĀC JAUNO GADU AR PĀRMAIŅĀM! _MG_5243 Full view

SĀC JAUNO GADU AR PĀRMAIŅĀM!

Šis ir draudzīgs Ziemassvētku un Jaungada sveiciens visiem, kam interesē nepilna laika studijas. Sākot ar mācību gada 2. semestri, ir iespēja uzsākt studijas LKA Latvijas Kultūras koledžas piedāvātajos 1. līmeņa augstākās profesionālās izglītības studiju virzienos: Dizaina menedžments; Gaismas dizains; Izrāžu tehniskā apskaņošana; Kultūras tūrisms; Mūzikas menedžments; Radošā fotogrāfija; Reklāma un sabiedriskās attiecības; Sarīkojumu veidošana un vadīšanaIzglītības iestādes bibliotekārs; Bibliotēku un informācijas speciālists.

Neatlieciet vēlmi studēt uz rudeni, izmantojiet iespēju tās uzsākt jau tagad. Iemesli nepilna laika studijām var būt daudz un dažādi, bet noteikti tā ir lieliska iespēja apvienot izglītības procesu ar darbu. Studiju laikā tiks iegūtas darba tirgū nepieciešamās iemaņas un svarīgākās kompetences, kuras tiks nostiprinātas praksēs, bet pats svarīgākais – tā ir iespēja atklāt savu apslēpto radošuma potenciālu.

Aicinām pievērst uzmanību arī tam, ka LKA Latvijas Kultūras koledža piedāvā apgūt atsevišķus studiju kursus vai to moduļus, par to saņemot arī apliecinošu dokumentu. Interesentiem ar augstskolas diplomu humanitārajās un sociālās zinībās ir iespēja pielīdzināt jau iegūtos studiju kredītpunktus, saņemot atvieglojumus.

Šobrīd koledžā tiek piedāvāta modernākā Gaismas dizaina studiju programma Baltijā. Vēršam uzmanību arī uz to, ka Latvijā pašlaik ir jūtams trūkums pēc šīs un arī koledžas sagatavoto Izrāžu tehniskās apskaņošanas speciālistu profesiju pārstāvjiem. LKA Latvijas Kultūras koledža piedāvā pilnvērtīgāko profesionālo studiju programmu fotogrāfijas nozarē – Radošā fotogrāfija. Tās kvalitāti ar saviem sniegumiem regulāri apliecina specializācijas studenti un absolventi. Studējot koledžā,   ir iespēja kļūt par pieprasītu Dizaina vai Reklāmas un sabiedrisko attiecību speciālistu, vai arī pēc studijām Mūzikas menedžmentā pieteikt sevi mūzikas industrijā. Protams, arī aicinām studēt visus tos, kam ir nepieciešams augstākās izglītības diploms darbam bibliotēkā, apgūstot Izglītības iestādes bibliotekāra vai Bibliotēku un informācijas speciālista specializāciju.

LKA Latvijas Kultūras koledža ir viena no tradīcijām bagātākajām koledžām Latvijā. Tās vēsture ir aizsākusies jau tālajā 1946. gadā, un 2016. gadā tā svinēs savu 70.gadu jubileju.

Studijām pietiekties var elektroniski koledžas mājas lapā www.kulturaskoledza.lv no 11. janvāra līdz 1. februārim. Klātienē iesniegumu pieņemšana notiks no 1. februāra līdz 15. februārim. Līgumu parakstīšana paredzēta no 15. februāra līdz 20. februārim.

ZIEMAS UZŅEMŠANA
PIETEIKŠANĀS ELEKTRONISKI