PIETEIKŠANĀS STUDIJĀM LKA LATVIJAS KULTŪRAS KOLEDŽĀ TURPINĀS! Facebook cover (1) Full view

PIETEIKŠANĀS STUDIJĀM LKA LATVIJAS KULTŪRAS KOLEDŽĀ TURPINĀS!

Līdz 28.augustam turpinās uzņemšanas dokumentu pieņemšana visām programmām, piedāvājot iegūt augstāko profesionālo izglītību kultūras darba speciālista, deju kolektīva vadītāja un bibliotēku informācijas speciālista kvalifikācijās. Klātienes studijās latviešu dejas, pasākumu producēšanas un pasākumu tehniskās producēšanas specializācijā vēl iespējams pretendēt uz papildus budžeta vietām! Tiem, kas to vēlas, noteikti būs jāierodas uz pārrunām 29.augustā.

Studiju programmā “Kultūras un mākslas procesu organizēšana” var pieteikties uz mūzikas menedžmenta, pasākumu tehniskās producēšanas, digitālā satura producēšanas, pasākumu, teātra režijas un aktiera mākslas, foto un video producēšanas vai pasākumu producēšanas specializācijām. Tie, kas jau strādā nozarē, augstāko profesionālo izglītību var iegūt, piesakoties nepilna laika klātienes studijās pasākumu producēšanas specializācijā.

Deju kolektīva vadītāja kvalifikāciju var iegūt, izvēloties savu dejas specializāciju: latviešu dejā (pilna laika klātienes studijas un neklātienes studijas, kas ieteicamas nozarē jau strādājošajiem), džeza, hip-hop kultūras, laikmetīgajā (pilna laika klātienes studijas).

Bibliotēku informāciju speciālista kvalifikāciju var apgūt nepilna laika klātienes studijās.

Pirmais uzņemšanas posms konkursam uz valsts budžeta finansētajām pilna laika klātienes studiju vietām studiju programmā ‘’Kultūras un mākslas procesu organizēšana’’ un studiju programmā ‘’Laikmetīgā deja’’ ir noslēdzies un līgumu slēgšana, kā iepriekš plānots, notiek 07.08.2023. – 08.08.2023. (par valsts budžeta finansējumu), 09.08.2023.-10.08.2023. (par fiziskas vai juridiskas personas finanšu līdzekļiem).