Audiovizuālais eksperiments “Kultūrtroksnis” Print Full view

Audiovizuālais eksperiments “Kultūrtroksnis”

LKA Latvijas Kultūras koledžas studenti aicina pieteikt savus foto audiovizuāla eksperimenta ‘’Kultūrtroksnis’’ fotoizstādei.

Audiovizuāla eksperimenta “KULTŪRTROKSNIS” fotoizstādi veidos konkursam pieteiktās fotogrāfijas, kurās dalībnieki ir aicināti ar savu radošumu radīt troksni kultūrā – izcelt kādu sev nozīmīgu tēmu vai ar savu jaunradi aktualizēt kultūras nozīmi sabiedrībā. Konkursam darbus var pieteikt līdz 25.aprīlim sūtot savu darbu uz  e-pastu [email protected]. Konkursa nolikums atrodams šeit

Konkursam iesūtītos darbus vērtēs komisija, un visaugstāk novērtētā darba autoram tiks piedāvāta  budžeta vieta LKA Latvijas Kultūras koledžā studiju programmā mākslas institūciju pārvaldība, specializācijā foto un video producēšana, kā arī no pieteiktajiem darbiem tiks veidota foto izstāde 6.maijā ‘’Dzīves kvalitātes dizaina institūtā V36’’(Viskaļi, Viskaļu ielā 36a), kur notiks fotogrāfiju autoru apbalvošana un arī alternatīvās mūzikas performances vienojošais temats ‘’Troksnis’’- drum and bass elektroniskās mūzikas performance uz galvenās skatuves un pārsteiguma mākslinieku uzstāšanās. Pasākuma sākums plkst. 20:00, ieeja no 19:00.

Ieejas biļetes: https://ra.co/promoter.aspx?id=121141

Sekojat līdzi “Kultūras manifests” jaunumiem mūsu sociālajos tīklos: