8. martā LKA Latvijas Kultūras koledžā uzsāksies projekta “Kopā esam spēks 2023” radošo darbnīcu pasākumu cikls kopā esam spēks title Full view

8. martā LKA Latvijas Kultūras koledžā uzsāksies projekta “Kopā esam spēks 2023” radošo darbnīcu pasākumu cikls

2023. gada 8. martā LKA Latvijas Kultūras koledžas telpās notiks pirmais no ES Solidaritātes projekta “Kopā esam spēks 2023” astoņiem pasākumiem, kura laikā tiks apskatīta viena no projektā ietvertajām radošajām nozarēm; fotogrāfija. Jaunieši no Rīgas un Pierīgas tiks aicināti noklausīties fotogrāfa Viļņa Izotova ievadlekciju un praktiski darboties fotostudijā.

Turpmākajā projekta periodā notiks pasākumi, kuri saistīti ar aktiermeistarību, digitālo saturu, skatuves mākslu, tehnisko producēšanu, mūzikas menedžmentu, kā arī hip-hop un laikmetīgo deju. Katru pasākumu ievadīs vieslektori, attiecīgās nozares speciālisti, kuri pastāstīs par savu pieredzi, dos jauniešiem pamatzināšanas un iedvesmu, lai sāktu apgūt sev interesējošo profesiju. Pasākumu papildinās meistarklase vai radošā darbnīca, kas ļaus jauniešiem pielietot jauniegūtās zināšanas.

Projekta “Kopā esam spēks 2023” mērķis ir paplašināt jauniešu redzesloku par saturīga brīvā laika pavadīšanas un studiju iespējām radošajās nozarēs. Projekta īstenotāji tiecas dot jauniešiem resursus un pamatzināšanas, lai īstenotu savas idejas, kā arī veidot telpu, kur jaunieši var satikt domubiedrus un attīstīt savu kompetenci. Projekta mērķauditorija ir jaunieši vecumā no 15-19 gadiem, jo īpaši jaunieši no sociāli nelabvēlīgas vides (bērnu nami, sociālie dienesti, maznodrošinātas ģimenes).

Plašākai informācijai:
e-pasts: [email protected]
Instagram: together_strong2023
Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100089213064367

Projekta numurs: Nr. 2022-3-LV02-ESC30-SOL-000097801

 

Sagatavoja:
Sniedze Dāvidsone
LKA LKK 1. kursa studente
Digitālā satura producēšana