Latvijas Kultūras koledža izziņo tālākizglītības un profesionālās izaugsmes kursus un meistardarbnīcas Jaunumi 2 Full view

Latvijas Kultūras koledža izziņo tālākizglītības un profesionālās izaugsmes kursus un meistardarbnīcas

Jau janvārī uz praktiskām un teorētiskām klātienes nodarbībām, ko vadīs pieredzējuši nozares profesionāļi, aicināti pieteikties kultūras darbinieki, radošo industriju pārstāvji, pasākumu organizatori un ikviens interesents. Latvijas Kultūras koledža sākotnēji izsludina piecus kursus.

Kurss “Radošo projektu īstenošanas biznesa modeļi” palīdzēs ikvienam izvēlēties atbilstošāko uzņēmējdarbības formu savu ideju īstenošanai radošajās industrijās. “Īsais kurss pasākumu producēšanā” iepazīstinās ar kultūras pasākumu aktuālajiem formātiem, jaunāko tehnoloģiju pielietojumu un mūsdienīgu pieeju pasākumu rīkošanai un dos iespēju pieredzējušu pasākumu nozares ekspertu vadībā izstrādāt savu radošo koncepciju. Pasākumu organizatoriem ir jābūt gataviem negaidītiem situāciju pavērsieniem, jāizstrādā pasākumu drošības plāns, kas būs apgūstams kursā “Risku vadība pasākumu organizēšanā un drošības plāns paaugstināta riska pasākumos”.

”Radošās prasmes datorgrafikas pielietojumā digitālajā komunikācijā” ir iespēja ikvienam attīstīt savas zināšanas un  savas idejas līdz radošās ieceres īstenošanai digitālajā vidē, kā arī radoši veidot saturu sociālo tīklu vietnēs, izstrādāt mūsdienīgas prezentācijas, mājas lapu, izveidot aplikācijas, veidot reklāmas materiālus.

Profesionāļu meistarklašu cikls būs unikāla iespēja iepazīt spilgtas personības un klausīties nozares ievērojamāko pasākumu veidotāju pieredzes stāstus un praktiskus padomus, kas iedvesmo, motivē, dod impulsu jaunām idejām. Meistarklašu vadītāju Latvijā un ārvalstīs realizēto pasākumu piemēri un dalīšanās pieredzē, radošās ieceres īstenošanas process, unikāli vizuālie un tehniskie risinājumi.

11.janvārī meistarklašu ciklu uzsāk Latvijā pazīstamā un starptautiski atzītā producente Gundega Skudriņa ar meistarklasi “Pasākumu dizainēšana”.

18.janvārī  – gaismu mākslinieks Normunds Bļasāns ar meistarklasi “Gaismas inscenējumi kultūras notikumos”.

25.janvārī – specefektu mākslinieks Kalvis Kalniņš ar meistarklasi “Mākslinieciskie izteiksmes līdzekļi un specefekti lielpasākumos”.

Lai pieteiktos izsludinātajiem kursiem ir jāaizpilda anketa, lai uzzinātu vairāk, apmeklē koledžas mājas lapas Tālākizglītības programmas sadaļu www.lkk.lv/talakizglitiba