Atvērto durvju diena noslēgusies ATVĒRTO DURVJU DIENAS COVERIS 2 (1) Full view

Atvērto durvju diena noslēgusies

6. aprīlī, ko noteikti vakardien varēja dēvēt arī par sniega dienu, Latvijas Kultūras koledžā norisinājās Atvērto durvju diena, kurā par koledžas studiju iespējām vēlējās uzzināt 40 aktīvi un radoši interesenti.

Lai arī sniega diena pārsteidza visu Rīgu, un satiksmes sastrēgumos vajadzēja sēdēt ilgāk nekā parasti, tas neatturēja atvērto durvju dienas dalībniekus mērot ceļu uz Latvijas Kultūras koledžu.

Dienas iesākumā ikvienam bija iespēja noklausīties izzinošu prezentāciju par studiju iespējām mūsu koledžā, ko stāstīja mūsu pašu studenti. Paldies Agnesei, Evai, Normundam un Elīzai par iesaistīšanos:)

Turpinājumā ikvienam bija iespēja iepazīties ar mūsu absolventi, enerģisku un ļoti pozitīvu cilvēku, tā bija Linda Šeļakova (Paulauska). Linda stāstīja par to, cik svarīgi ir menedžēt savu laiku, būt labākajam savā grupā un par pozitīvo domāšanu. Viņa spēj iedvesmot un motivēt, tā atzina paši jaunieši, pēc sarunas ar viņu!

Lai izkustētos un iemācītos atbrīvoties, visiem bija iespēja apmeklēt Uģa Toča meistarklasi. Uģis arī ir mūsu absolvents un šobrīd aktīvi darbojas Rīgas Pantonīmā. Iesaistījās paši aktīvākie un atvērtākie:)

Dienas noslēgumā visiem bija iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs, ko bija sarūpējuši Latvijas Kultūras koledžas Studentu pašpārvaldes dalībnieki!

Paldies ikvienam, kas atnāca un ceram, ka diena bija izdevusies!