ATVĒRTĀ DURVJU DIENA JAU 6. APRĪLĪ atvērtās durvis1 Full view

ATVĒRTĀ DURVJU DIENA JAU 6. APRĪLĪ

Karjeras izvēle ir ļoti svarīgs lēmums jebkura jauna cilvēka dzīvē. Reizēm sākotnēji izvēlāmies to, ko pieprasa sabiedrība, noliedzot pašu intereses, bet ir reizes, kad izkāpjam no rāmjiem, un izvēle ir mūsu pašu rokās. Latvijas Kultūras koledža vienmēr ir centusies pierādīt, ka jāseko saviem mērķiem un vēlmēm, nevis jāklausa apkārtējo domas, tāpēc koledža vienmēr būs par radošo brīvību un lieliskas pieredzes iegūšanu.

Lai labāk iepazītu koledžas auru un sajust tās burvību, visi interesenti ir aicināti 6. aprīlī piedalīties Latvijas Kultūras koledžas Atvērtajās Durvīs.

Pandēmijas laiks daudziem ir raisījis pārdomas un šaubas tieši par kultūras nozari. Sabiedrībā valda uzskati, ka mācīties kultūras nozarēs ir neprāts, taču mēs, Latvijas Kultūras koledža, vēlamies pierādīt to, ka neatkarīgi no Tava diploma, tu būsi veiksmīgs, ja darīs to, kas tev patiesi patīk.

Kā viena no bagātākajām kultūras iestādēm Latvijā, mums ir ļoti plašs un mūsdienīgs radošo industriju piedāvājums topošajiem studentiem. Latvijas Kultūras koledžā var apgūt šādas specializācijas, kā Digitālā satura producēšana, Mūzikas menedžments, Pasākuma tehniskā producēšana, Skatuves mākslas, Deju mākslas, Bibliotēkas informācijas speciālists un vēl daudzas citas.

Pēdējo divu gadu notikumi mums nav ļāvuši koledžas durvis vērt vaļā visiem interesentiem, taču šis gads ir izņēmums. Ar prieku gaidīsim ikvienu studēt gribētāju, kā arī interesentu Latvijas Kultūras koledžas ATVĒRTAJĀS DURVĪS 6. APRĪLĪ!

Būs daudz informācijas par studiju iespējām mūsu koledžā, iespēja tikties ar diviem superīgiem absolventiem – Lindu Paulausku un Uģi Toču, kā arī aktivitātes koledžas telpās.

Tiekamies jau pavisam drīz!