Iespēja piedalīties bērnu un jauniešu īsfilmu konkursā  “Es esmu CILVĒKS” Es esmu cilvēks (2) Full view

Iespēja piedalīties bērnu un jauniešu īsfilmu konkursā “Es esmu CILVĒKS”

Tehniskās jaunrades nama “Annas 2” Filmu studija un Rīgas Starptautiskais īsfilmu festivāls “2 ANNAS” aicina piedalīties īsfilmu konkursā “Es esmu CILVĒKS”. līdz 2022. gada 25. martam bērni un jaunieši vecumā no 10 līdz 25 gadiem ir aicināti konkursam iesūtīt līdz 3 minūtēm garas īsfilmas, kas atbilst konkursa tēmai.

Konkursa dalībniekiem ir iespēja brīvi izpausties sev interesējošā formā – veidojot animācijas, dokumentālo kino, eksperimentālus montāžas darbus, intervijas, notikumu atspoguļojumus u.c. Konkursa mērķis ir veicināt jaunatni rast inovatīvas, asprātīgas un negaidītas idejas un risinājumus tēmas “Es esmu CILVĒKS” atspoguļojumam kino valodā.

Konkurss tiek organizēts 26. Rīgas starptautiskā īsfilmu festivāla “2 ANNAS” ietvaros. Šī gada festivāla tēma ir “CILVĒKS”.  Festivāla fimu programmas pētīs kā straujās tehnoloģiju attīstības rezultātā cilvēka dzīve mainījusies līdz nepazīšanai un mēģinās rast atbildi uz jautājumu – kāds ir mūsdienu cilvēks?

DARBU IESNIEGŠANAS NOSACĪJUMI

Darbi konkursam “Es esmu CILVĒKS” iesniedzami elektroniski, augšupielādējot tos kādā no internet digitālajām krātuvēm (piemēram www.failiem.lv vai www.wetransfer.com u.c.), pēc tam tīmekļa saiti uz dalībnieka darbu sūtot uz  e-pasta adresi: [email protected] līdz 2022. gada 25. martam.

Pirms dalības konkursā aicinām rūpīgi iepazīties ar konkursa nolikumu.

Bērniem un jauniešiem no 10 līdz 25 gadu vecuma ir iespēja pieteikties uz attālinātām nodarbībām/konsultācijām īsfilmu izstrādei, uzņemšanai un montāžai TJN “Annas 2” Filmu studijā. Pieteikties nodarbībām iespējams šeit.