Mūžizglītības programmām var pieteikties līdz 24. februārim 27.01.2022_Atverta_pieteiksanas_macibam_pieaugusajiem_ES_fondu_projekta Full view

Mūžizglītības programmām var pieteikties līdz 24. februārim

Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledža aicina kultūras nozarē un radošo industriju sektorā nodarbinātos un pašnodarbinātos paaugstināt savas kompetences uzņēmējdarbībā, izmantojot ES fondu atbalstu 90% apmērā, piesakoties ESF 7. kārtas studijām!

Pieteikšanās no 2022. gada 27. janvāra līdz 2022. gada 24. februārim!

Sadarbībā ar Valsts izglītības attīstības aģentūru projekta “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” (8.4.1.0/16/I/001) ietvaros, LKA Latvijas Kultūras koledža aicina strādājošos vecumā no 25 gadiem apgūt profesionālās prasmes atbilstoši darba tirgus aktualitātēm un pieteikties projekta 7. kārtai, piedāvājot mācības studiju kursā ‘’Uzņēmējdarbības pamati II’’ (radošajām industrijām), izmantojot ES fondu finansiālu atbalstu 90% apmērā.

Pilno piedāvājumu skatīt ŠEIT

Izglītības programma ir vērsta uz darba tirgū pieprasīto aktuālo kompetenču attīstīšanu un to efektīvu izmantošanu (darbam izklaides, koncertu un pasākumu organizēšanas nozarēs).

Piedaloties projekta 7. kārtā Jūs varēsiet, praktiski (ne tikai teorētiskajā līmenī):

  • paplašināt savu pieredzi darbam izklaides un pasākumu organizēšanas nozarēs, izprotot visus procesa posmus
  • apgūt jaunas tendences tirgū pieprasītās izklaides un pasākumu organizēšanas  nozarēs
  • papildināt zināšanas izklaides un pasākumu uzņēmuma vadībā, ikdienas darba procesu organizēšanā
  • nodibināt jaunus kontaktus un paplašināt savu potenciālo sadarbības partneru loku (producentu, promoteru, menedžeru, industrijas apakšnozarēs strādājošo tehniskā aprīkojuma speciālistu un ekspertu, mūziķu, dziesmu autoru, izpildītāju pulkā)
  • pilnveidot savu izpratni tehnoloģiju un/ vai uzņēmējdarbības u.c. kompetencēs
  • paaugstināt savu konkurētspēju darba tirgū, diversificējot savu ieņēmumu riskus kā autoratlīdzību saņēmējs, nodarbināta/strādājoša, pašnodarbināta persona vai MUN, SIA īpašnieks.

Pieejamais studiju kurss:

  • ‘’Uzņēmējdarbības pamati II’’ (radošajām industrijām). Apraksts un pieteikšanās ŠEIT

Mācību norise: nodarbības tiek plānotas – pirmdienās, otrdienās, trešdienās no 10:40 līdz 15:30 un no 15:00 līdz 19:50 (rīta un vakara grupās atkarībā no mācību dalībnieku noslogotības un lektoru un nozares profesionāļu pieejamības). Mācības norisināsies attālināti vai,  pēc mācību dalībnieku pieprasījuma, arī klātienē atbilstoši epidemioloģiskai situācijai valstī. Tehnisko pusi nodrošinās LKA Latvijas Kultūras koledža. Atsevišķas lietotnes instalēšana nebūs nepieciešama.

Pieteikties studiju kursam no 2022. gada 27. janvāra līdz 2022. gada 24. februārim vara

Kas var pieteikties apmācībām?

  • Strādājošie un pašnodarbinātie vecumā no 25 gadiem
  • Dalībnieki, kuri projektā mācījušies (un izglītības programmu absolvējuši) 1 vai 0 reizes

Kad sāksies mācības?

Mācību grupu komplektēšana/mācību uzsākšana tiek plānota 2022. gada martā, aprīlī un maijā. Mācības pamatā norisināsies pirmdienās, otrdienās, trešdienās. Nodarbības būs, pēc iespējas, pieejamas video ierakstos un prezentāciju materiālos. Iesakām izmantot iespēju pieprasīt atsevišķas klātienes nodarbības, lai Jums būtu iespēja lektoriem un it īpaši nozares profesionāļiem uzdot praktiskus, sevi interesējošus, jautājumus un saņemt tūlītējas atbildes. Jo mūsu mērķis ir zinošs, erudīts, jomu pārzinošs un darba tirgū pieprasīts mūžizglītības mācību kursa absolvents, ar vēlmi, apgūt arī tālāk zināšanas pirmās augstākās pakāpes izglītības līmenī, iegūstot kredītpunktus mūžizglītības kursu laikā.

Mācības ilgs 3 mēnešus.

Pilna projekta informācija pieejama ŠEIT