E- ADRESE – DROŠS UN ĒRTS VEIDS KĀ SAZINĀTIES AR MUMS! ZAVNI (1) Full view

E- ADRESE – DROŠS UN ĒRTS VEIDS KĀ SAZINĀTIES AR MUMS!

Mūsdienu pasaulē, kurā šobrīd mēs visi atrodamies, svarīga ir drošība, ērtums un ātrums. Lielākā Latvijas uzņēmumu un pakalpojumu sniedzēju daļa jau šobrīd izmanto tehnoloģijas un e-vidi, lai pēc iespējas ātrāk un ērtāk varētu apkalpot un palīdzēt saviem klientiem, arī mēs, Latvijas Kultūras koledža, esam pieslēguši e-adresi, lai katrs students, personāla darbinieks un apkārtēji spēj sazināties ar mums, iesniegt dažādus dokumentus, kā arī uzdot savus jautājumus un sniegt atbildes.

E-adrese ir drošas saziņas pakalpojums – tava digitālā pastkastīte portālā Latvija.lv. Tas ir ērts, drošs un efektīvs veids, kā sazināties ar vairāk nekā 3000 Latvijas iestādēm – jebkurā laikā un no jebkuras atrašanās vietas pasaulē.

Latvijas Kultūras koledža arī ir par drošu vidi mums apkārt, kas iekļauj e-adreses izmantošanu, tāpēc aicinām mūsu studentus un personālus, izmantot šo iespēju, un mūsu e-adresi atradīsi sadaļā kontakti-rekvizīti!

Koledža aicina neizmantot e-pastu gadījumos, kad nepieciešams nodot fiziskās personas datus, komercinformāciju un citu aizsargājamu informāciju.

Vairāk par e-adreses nepieciešamību un kas tas vispār ir lasi lejā, vizuālajos materiālos!

buklets

e-adreses_prieksrocibas_v1 e-risinajumi_lv_en

e-risinajumi_lv_en