5 soļi kā kļūt par deju kolektīva vadītāju! 613802 Full view

5 soļi kā kļūt par deju kolektīva vadītāju!

Vēlies saistīt savu dzīvi ar deju pasauli, bet neesi vēl izlēmis? Nav ko gaidīt un piesakies studijām Latvijas Kultūras koledžā, un varam pačukstēt priekšā, mums ir 15 brīvas budžeta vietas deju programmās!

Kas tev jādara, lai kļūtu par deju kolektīva vadītāju?

🟠 1.SOLIS

Reģistrējies studijām līdz 31. jūlijam (IR VĒL PIEEJAMAS BUDŽETA VIETAS) !

🟠 2.SOLIS

Sagatavo savu dejas kompozīciju iestājpārbaudījumiem (iestājpārbaudījumi dod papildu punktus centralizēto eksāmenu vērtējumam un būtiski ietekmē vidējo atzīmi konkursā uz budžeta vietām).

🟠 3.SOLIS

Studiju laikā piedalies visās nodarbībās gan ķermeņa nostādīšanā un stiepšanā, gan dejas kompozīcijā, un it īpaši izvēlētās specializācijas studiju kursos – laikmetīgajā dejā, latviešu dejā, hip-hop kultūras dejā un džeza dejā. Izmanto iespēju dejot gan mazajās grupās, gan individuāli, izmantojot koledžas telpas.

🟠 4.SOLIS

Pārbaudi sevi mācību praksēs – iemācies vadīt deju nodarbības, iestudēt dejas un atrast kopīgu valodu ar bērniem, pusaudžiem un jauniešiem, izmantojot pedagoģiskajā psiholoģijā un kolektīva vadīšanā iegūtās zināšanas.

🟠 5. SOLIS

Piedalies koledžas pasākumos un Dejas nodaļas jaunrades deju koncertos, lai vari izstrādāt pats savu jaunrades deju kvalifikācijas eksāmenam. Studiju laikā iemācīsies montēt mūziku, izvēlēties gaismas un arī filmēt dejas video.

Divos gados labāk iepazīsi un iemācīsies pārvaldīt savu ķermeni, iegūsi priekšstatu par dažādiem dejas žanriem un nostiprināsi prasmes mācīt dejot citiem.

Tev palīdzēs studiju programmas direktors Edmunds Veizāns (Dr.Paed, E.Veizāna deju skolas direktors), horeogrāfes Rita Spalva un Inga Raudinga, specializāciju vadītājas  un noteikta žanras dejas pasniedzējas Ksenija Simanova, Kristina Tumakova, Olga Spridzāne, Katrīne Martinsone-Škapare un Guna Trukšāne.

 

NEGAIDI UN PIESAKIES LATVIJAS KULTŪRAS KOLEDŽĀ!