Absolventam pa pēdām! #Paula Slīpā

Tikai tu pats esi savas laimes un ceļa virzītājs, tāpēc pietiks sēdēt un gaidīt, bet laiks rīkoties un sākt darīt to, kas tiešām patīk. Turpinot stāstu sēriju par mūsu absolventiem, 1.kursa studente Anna Miško uz interviju aicināja LKK mūzikas menedžmenta absolventi Paulu Slīpo uz sarunu par to kādus pasākumus apmeklēja Covid laikā un kādi šobrīd ir viņas darbi.

 

Paldies Annai un Paulai par lielisko interviju!

 

1. Kādā specializācijā mācījies?

Es studēju kultūras menedžmentu ar specializāciju mūzikas menedžmentā.

 

2. Kas Tev visvairāk patika koledžas vidē un mācības?

Koledžā man patika dotās iespējas un kontakti.

 

3. Ar ko Tu  šobrīd nodarbojies un kādi ir Tavi nākotnes plāni?

Es esmu tādā kā dīkstāvē, jo pasākumu vide ir apstājusies, bet es neesmu apstājusies personīgajā līmenī, jo es menedžēju mūziķi Waterflower, un mums ir dažādi projekti, mūzikas videoklipi un  komunikācija ar medijiem, sponsoriem. Darbs turpinās, tikai iegājis lēnākā režīmā.

 

4. Kāda ir tava pieredze ar kultūras pasākumiem Covid laikā?

Covid laikā kultūras pasākumus vēroju pa televizoru, kā arī  esmu piedalījusies “Zoom”  pasākumos, kas bija diskotēkas un mūzikas vakari. Pati iesaistos mūzikas klipa filmēšanā un 2020.gada vasarā veidoju koncertu “Noass” ar visiem drošības pasākumiem un maz cilvēkiem, tā ka, jā, arī koncertu paspēju uztaisīt.

 

5. Ko Tu ieteiktu Latvijas Kultūras koledžas studentiem?

Nepadoties un līst iekšā visos pienākumos un projektos, kur vien var un cik vien spēka ir, netērēt laiku, jo, ja tu sēdesi un klausies tikai lekcijas, tu nekur tālu netiksi. Vienmēr dari, dari un vēlreiz dari.

Izvēlies darošu un prakstisku vidi, nāc studēt uz Latvijas Kultūras koledžu!