Latvijas Kultūras koledžas konferences “Quo vadis? atskata video

LKA Latvijas Kultūras koledžas starptautiskās zinātniskās konferences “Quo vadis? Iespējas un izaicinājumi 21. gadsimta kultūrtelpā”  konferences atskata video ir klāt! Atgādinām, ka šī gada 26. un 27. novembrī LKA Latvijas Kultūras koledžas Facebook tiešraidē norisinājās divu dienu starptautiskā zinātniskā konference “Quo vadis? Iespējas un izaicinājumi 21.gadsimta kultūrtelpā”. Konferencē akadēmiskās vides pārstāvji un kultūras nozares profesionāļi no Latvijas, Ziemeļmaķedonijas un Lietuvas iepazīstināja auditoriju ar dažādu kultūras un mākslas jomu problēmu izpētes rezultātiem, kā arī aicināja uz diskusiju par to iespējamajiem risinājumiem.
Vēlamies pateikt lielu paldies visiem lektoriem gan no Latvijas, gan Ziemeļmaķedonijas un Lietuvas – Raimondas Paskevicius, Gordana Vrencoska, Aija Tuna, Māris Antons, Daina Gāga Ēķe, Sandis Kalniņš, Marcis Gulbis, Edmunds Veizāns, Aleksandrs Ivanovs (Alex Snickers), Anete Vanceviča, Simona Anaņiča, Līga Vološčuka, Anastasija Jasvina, Līga Ulberte, Agrita Sagalajeva, Jachin Pousson, Diāna Čivle, Martins Daugulis, Vilnis Purēns un, protams, liels paldies par ticību un iespēju LKA Latvijas Kultūras koledžas direktorei Sandra Plotai.
Tāpat vislielākais paldies mūsu studentiem, bez kuriem šī konference nebūtu notikusi. Vairākiem no mūsu studentiem šī konference ir viņu kvalifikācijas darbs (noslēguma darbs, lai saņemtu izglītības dokumentu).
Liels paldies konferences tehniskajam nodrošinātājam SIA “ELKER”.
Video: Romāns Žukovs, 2. kursa specializācijas “Multimediju producēšana” students.