Studenti aicina uz audio vizuālas noskaņas pastaigu “Virmo Gaisma Koknesē”

LKA Latvijas Kultūras koledža sadarbībā ar Kokneses novada domi un Kokneses Tūrisma Informācijas centru 13. un 14. novembrī aicina doties „Virmo Gaisma Koknesē” audio vizuālā noskaņu pastaigā pa Kokneses parku. Parka apmeklētāji audio vizuālo pastaigu katru dienu varēs piedzīvot laikā no plkst. 17:00 līdz 22:00, ieeja ir bezmaksas. Audio vizuālā pastaiga ir Kokneses novada domes apsveikums valsts svētkos gan novadā dzīvojošajiem, gan novada apmeklētājiem.

Virmo Gaisma Koknesē ir audio vizuāla noskaņu pastaiga Kokneses parkā. Skaņu un gaismu tehnoloģu mijiedarbība iedzīvinot vēsturiskus notikumus mūsdienīgā skatījumā. Tie nav tikai starmeši vai fona mūzika. Tas ir reizē arī stāsts un sajūta. Tā ir izraušanās no ikdienas kņadas, nemiera un steigas. Pastaiga, lai sakārtotu domas, iespējams, paraudzītos uz pasauli un tajā notiekošo mazliet citādi. Apmeklētājiem tiks piedāvāti seši objekti, seši stāsti, sešas noskaņas un sešas pārdomas.

Projekta mērķis ir veicināt tūrisma attīstību Latvijas reģionos arī tūrisma mazāk aktīvajos mēnešos, veicināt interesi un izglītot apmeklētājus par Latvijas novadiem, pilsētām, to vēsturi, reizē bagātināt vietējo iedzīvotāju kultūras dzīvi ar mazliet citādu kultūras notikumu.

Projektu realizē LKA Latvijas Kultūras koledžas 2.kursa studiju programmas ‘’Mākslas institūciju pārvaldība’’ ar kultūras menedžera kvalifikāciju ar specializāciju “Pasākumu tehniskā producēšana” studenti – Didzis Bērziņš, Oskars Munčis un Mārtiņš Jēkabs Ronis mācību procesa ietvaros, kursa darbu realizācija tehniskajā producēšanā (skaņa, gaisma, menedžments). Studentu mentori: Ivars Vācers, Jānis Jansons, Jūlija Bondarenko.

Lūgums apmeklētājus ievērot valstī noteiktās epidemioloģiskās prasības – distances ievērošana, sejas masku lietošana un roku dezinficēšanu. Pasākums tiks fotografēts un filmēts.

Papildu informācija:

http://koknese.lv

http://visitkoknese.lv/lv/content/turisma-informacijas-centrs