Sākas pieteikšanās Erasmus+ studijām Izraēlā 5a0a7af7e74a99ba Full view

Sākas pieteikšanās Erasmus+ studijām Izraēlā

Latvijas Kultūras koledžas 2. kursa kultūras menedžmenta studenti tiek aicināti pieteikties Erasmus+ studijām Bar-Ilan Universitātē (Izraēla). Pavasara semestrī uz Izraēlu varēs doties studēt divi Latvijas Kultūras koledžas studenti.

Elektroniskais pieteikums studijām Bar-Ilan Universitātē jānosūta uz e-pastu: [email protected] līdz 4. novembrim plkst. 10:00.

Vairāk informācijas par Bar-Ilan Universitāti.

Erasmus+ mobilitātes programma sniedz studentiem iespēju iegūt starptautisku pieredzi un zināšanas, vienu vai divus semestrus studējot kādas citas Eiropas Savienības vai ārpus ES valsts augstskolā.

Pieteikumam nepieciešamie dokumenti:

  • CV (latviešu valodā);
  • Motivācijas vēstule (angļu valodā), adresēta LKK Erasmus+ koordinatorei Kristiānai Tumenai;
  • Aizpildīta pieteikuma anketa studijām.

Erasmus+ studijām Bar-Ilan Universitātē var pieteikties visi 2. kursa studenti. Erasmus+ mobilitātē netiek laisti studenti ar studiju vai maksas parādiem (bet, ja tādi ir, tos var paspēt nokārtot pirms došanās apmaiņas studijās, tāpēc tam nevajadzētu būt šķērslim, lai pieteiktos). Pavasara semestris Bar-Ilan Universitātē sākas martā un beidzas augustā.

2020.gada pavasara semestrī studiju programmas ‘’Mākslas institūciju pārvaldība’’ ar kultūras menedžera kvalifikāciju ar specializāciju ‘’Skatuves mākslas” studente Arta Briede atradās Erasmus+ studijās Bar-Ilan Universitātē. Ja kādam rodas jautājumi par studijām, dzīvi un kultūru Izraēlā, droši rakstiet Artai Whatsappā +371 26025452.

Erasmus+ mobilitātes semestra laikā students tiek nodrošināts ar stipendiju, kas daļēji sedz visas ar dzīvošanu un studēšanu saistītās izmaksas, kā arī ceļa izdevumus – studentiem jārēķinās, ka daļēji izmaksas jāspēj segt no pašu līdzekļiem. Erasmus+ stipendija tiek izmaksāta divos maksājumos – 90% pirms studiju uzsākšanas un 10% pēc studijām, kad iesniegtas visas atskaites LKK Erasmus+ koordinatoram. Stipendijas apjoms studijām Barl-Ilan Universitātē ir jau noteikts iepriekš no Valsts Izglītības attīstības aģentūras puses.

Studiju mobilitātes periodā studentam ir obligāti jāapgūst studiju kursi 30 ECTS apmērā (piedāvātos studiju kursus un to kredītpunktu apmēru atradīsi sadarbības augstskolas mājaslapā vai tos pēc pieteikšanās atsūtīs Bar-Ilan Universitātes Erasmus+ studentu koordinators.

Atrodoties Erasmus+ studijās studentam nav jāmaksā par abām augstskolā, tikai par studijām Latvijas Kultūras koledžā. Ja students ir budžetā, tad viņam vispār nekas nav jāmaksā.

PAPILDUS INFORMĀCIJA

Ja radušies kādi jautājumi vai neskaidrības, neatliec tos uz vēlāku laiku, bet: