1.kursa “Skatuves mākslas” studentes iesaistās projektā “Paliec kontaktā” 2020-09-22 ciemos pie aktiera Leona Krivāna 029 – kopija Full view

1.kursa “Skatuves mākslas” studentes iesaistās projektā “Paliec kontaktā”

Latvijas Kultūras koledžas 1. kursa studiju programmas ‘’Mākslas institūciju pārvaldība’’ ar kultūras menedžera kvalifikāciju ar specializāciju ‘’Skatuves mākslas” studenti tika aicināti iesaistīties biedrības “Gaismas Laiva” projektā “Paliec kontaktā”.

Uz pirmo satikšanos ar dziedātāju Diānu Ponaskovu un uz skatuves mūžu pavadījušiem viedļaudīm – operetes solistu Hariju Kalniņu un aktieri Leonu Krivānu uz sarunu devās skatuves mākslas studentes Eva Novikova un Barba Poda. Aktieris Leons Krivāns un operetes solists Harijs Kalniņš atbildēja uz studenšu jautājumiem gan par profesionālo darbību, gan bērnību un skolas gadiem. Mērķis bija kopā pavadīt laiku un nodot savas zināšanas, tādejādi veicinot paaudžu savstarpējo komunikāciju un sadarbību. Sarunas ir vienotājas, atvērējas, jo īpaši, ja satiekas vecāka gadagājuma ļaudis ar jauniešiem – sarunu laikā atklājas tik daudz vienojošā, aizraujošā un saistošā.

Brīnišķīgā kompānija kopā apmeklēja Ķeizarkrēslu Kaķīškalnā, Turaidas muzejrezervātu, Dabas Labaratoriju, Cēsu pils parku un amatnieku darbnīcas, kā arī Siguldas svētku laukumu 2020.