Notiks preses konference par jaunizveidoto dejas asociāciju 120009880_135493711616540_6229577591268436536_o Full view

Notiks preses konference par jaunizveidoto dejas asociāciju

Rīt, 25. septembrī, plkst. 12:00 Latvijas Kultūras koledžā (Baltajā zālē) notiks preses konference, lai plašāku publiku iepazīstinātu ar jaundibināto Latvijas mūsdienu un hip-hop profesionālās dejas asociāciju. Konferences gaitā iepazīstināsim klātesošie tiks iepazīstināti ar asociācijas mērķiem, darbības sfēru un tās dibinātājiem.

Latvijas mūsdienu un hip-hop profesionālās dejas asociācija ir dejotāju, pasniedzēju, deju skolu un studiju vadītāju apvienība, kas pārstāv dažādus mūsdienu deju stilus, kā, piemēram, Jazz, Step, Line, Modern, Contemporary, Hip Hop kultūras deju stilus Breaking, Popping, Locking, Hip Hop, un tai pietuvinātos deju stilus House, Waacking, Vogue, Dancehall u.c.

Galvenie mērķi ir veicināt un ieguldīt dejas attīstībā, celt izglītības līmeni, iespējas izglītoties un saņemt profesionālu kvalifikāciju savā jomā, attīstīt dažādas izpausmes formas (battle, jam, show, sacensības, izrāde, koncert uzvedums u.c.), veicināt sabiedrības izglītošanu mūsdienu un Hip Hop kultūras deju stilos, sadarbību ar dažādām institūcijām, pasākumu organizēšanu, celt dejas prestižu Latvijā.

Preses konference notiks tiešsaistē https://www.facebook.com/dancePRO.lv