Erasmus+ ietvaros Latvijas Kultūras koledžas studente pavada semestri Izraēlā

2020.gada pavasara semestrī Latvijas Kultūras koledža realizēja pirmo Erasmus+ mācību mobilitāti ārpus ES robežām. Latvijas Kultūras koledžas studente Arta Briede devās Erasmus+ studijās uz Izraēlu, kur pusgadu mācījās Bar-Ilan Universitātē (Bar-Ilan University).

Pati Arta par iegūto pieredzi izsakās šādi: “Uzskatu, ka Erasmus+ ir lieliska programma, lai iepazītu jaunu valsti, tās kultūru un cilvēkus. Tā kā biju pieņēmusi Erasmus+ izaicinājumu jau iepriekš, studējot vienu semestri Norvēģijā, es zināju uzreiz, ka šī iespēja man noteikti ir jāizmanto. Savas koordinatores iedrošināta, es pieteicos ar prieku uz otro semestri Izraēlā. Galvenais ir nebaidīties no jauniem piedzīvojumiem un ar atvērtu domāšanu mesties jaunās zināšanās.”

Arī šogad Latvijas Kultūras koledža ir saņēmu apstiprinājumu un finansējumu realizēt divas Erasmus+ studiju mobilitātes Izraēlā.

Vairāk par Erasmus+ studiju un prakšu iespējām Latvijas Kultūras koledžā iespējams uzzināt pie Erasmus+ koordinatores Kristiānas Tumenas, e-pasts: [email protected].