Turpinām Latvijas Kultūras koledžas 2020. gada absolventu stāstus

Augustā katru gadu tiek aptaujāti absolventi, lai izzinātu jauno speciālistu karjeras ceļus pēc koledžas absolvēšanas. Laura Goršanova, pabeidzot studiju programmu ‘’Mākslas institūciju pārvaldība’’, ir ieguvusi kultūras menedžera kvalifikāciju ar specializāciju mediju producēšanā.

Šobrīd strādāju “Autoskolā Credo autoprieks”, vispār par administratori, bet veidoju un uzturu sociālo tīklu saturu. Paralēli tam fotografēju, filmēju un veidoju dažādus grafiskos dizainus. Nesen esmu atvērusi savu tīmekļa vietni – www.lauragorsanova.lv, kur arī piedāvāju iepazīties ar manis radīto.

Vispār ikdienā nākas pielietot ļoti daudz no Koledžā iegūtā. Lieku lietā iegūtās zināšanas par sociālo tīklu pielietojumu, tāpat neizpaliek ļoti daudz menedžmenta, gan pamatdarbā, gan arī savā privātajā foto, video un dizainā jomā. Pēdējā laikā nācies saskarties ar sponsoru vēstuļu rakstīšanu, kurus piesaistu dažādos projektos un pasākumos, tāpat sociālo tīklu konkursos.

Lielā mērā manus sapņus palīdzēja īstenot liela neatlaidība. Es uzskatu, ka katram ir vismaz vienu reizi jāpamēģina ļoti, ļoti pacensties kaut ko ilgi izsapņotu īstenot. Jo piemēram šobrīd, man un maniem Koledžas kolēģiem, kopā top viens skaists projekts par laimīgām Latvijas ģimenēm. Brauksim ciemos pa visu Latviju un filmēsim Latvijas ģimeņu stāstus. Man ir liels prieks apvienoties ar radošiem un darīt gribošiem kolēģiem. Un vēl lielāks prieks, ka tagad viņus varu droši saukt par kolēģiem.

P.S. Es tieši nesen domāju par to cik ļoti man pietrūkst Koledžas pasniedzēju viedie vārdi. Ilgojos!

Foto: no personīgā arhīva.