Latvijas Kultūras koledžā sākas 2020. gada absolventu aptauja

Augustā katru gadu tiek aptaujāti absolventi, lai izzinātu jauno speciālistu karjeras ceļus pēc koledžas absolvēšanas. Zanda Kočāne, pabeidzot studiju programmu ‘’Mākslas institūciju pārvaldība’’, ir ieguvusi kultūras menedžera kvalifikāciju ar specializāciju mūzikas menedžmentā.

Šobrīd strādāju sabiedrisko attiecību aģentūrā “One Communications”, esmu jaunākā projektu vadītāja. Darba gaitas šajā uzņēmumā uzsāku pēc četru mēnešu prakses. Ik dienas strādājot ar dažādu jomu klientiem, tiek uzkrāta brīnišķīga pieredze, kas ļauj paplašināt redzesloku un būt klāt dažādos pasākumos, kas sniedz gandarījumu par paveikto.

Koledžas laikā esmu iepazinusi jaukus cilvēkus. Tā kā mūzika man joprojām ir tuva, paralēli darbam esmu studiju biedru grupas “Ārpilsētas Sakars” (“The Out Of Town Strange”) menedžere. Lai gan tandēmā darbojamies tikai pusotru gadu, grupa ir tikusi līdz pirmajam videoklipam, un ar dziesmu “All It Took” puiši kļuva par  SWH raidījuma “Priekšnams” jūlija mēneša favorītiem. Jāteic, ka jau otro gadu, pateicoties pasniedzējam Jānim Jansonam, darbojos “Ogles” komandā.

Brīdī, kad radās iespēja sākt strādāt sabiedrisko attiecību uzņēmumā, sapratu, ka studiju ietvaros ir nepieciešams izmantot visas koledžas piedāvātās iespējas. Tās noteikti palīdz veidot kontaktus un labas attiecības ar cilvēkiem, kas laika gaitā var palīdzēt attīstīties. Svarīgi ir nebaidīties, bet uzdot jautājumus un būt uzticamam komandas spēlētājam.

Foto: no personīgā arhīva.