Online atvērto durvju diena Latvijas Kultūras koledžas Facebook profilā cover photo 1200×675 px Full view

Online atvērto durvju diena Latvijas Kultūras koledžas Facebook profilā

Latvijas Kultūras koledža aicina vidusskolas klašu skolēnus un citus interesentus uz ONLINE ATVĒRTO DURVJU DIENU š.g. 23.maijā sākot no plkst. 12:00 Latvijas Kultūras koledžas Facebook profilā.

Šogad Latvijas Kultūras koledžas atvērto durvju diena Latvijas Kultūras koledžā ir norisināsies online vidē. Atvērto durvju dienai ir īpaši izveidota programma pa laikiem un katra saruna būs kā atsevišķs live video. Ikviens var skatīties Facebook live video bez maksas. Facebook live sarunās ikviens varēs iepazīties ar Latvijas Kultūras koledžas studiju programmām un to specializācijām, studentiem un Koledžas personālu, sajust to radošo Koledžas dzīvi, kā arī uzzināt atbildes uz visiem sev būtiskajiem jautājumiem.  Ikviens tiek aicināts rakstīt sev interesējošos jautājumus pie Facebook live video.

Latvijas Kultūras koledža piedāvā trīs studiju programmas dažādās specializācijās:

1) Mākslas institūciju pārvaldība (kvalifikācija – Kultūras menedžeris) kādā no specializācijām: modes un dizaina un menedžments, multimediju producēšana, skatuves mākslas (teātra režija, svētku režija), mūzikas menedžments, foto un video producēšana un pasākumu tehniskā producēšana (gaisma un skaņa) (Pilna laika studijas), pasākumu producēšana (Nepilna laika studijas).

2) Laikmetīgā deja (kvalifikācija – Deju kolektīva vadītājs) kādā no specializācijām: laikmetīgā deja, latviešu deja un mūsdienu deja (Pilna laika studijas).

3) Bibliotēkzinātne un informācija (kvalifikācija – Bibliotēku informācijas speciālists) kādā no specializācijām: bibliotēku informācijas speciālists (Nepilna laika studijas).

Iepriekšējā reģistrācija Facebook live sarunām nav nepieciešama.

Atzīmējies Facebook pie pasākuma “going” vai “interested” un saņem visus jaunumus un atgādinājumus par pasākumu.

Ej uz -> Latvijas Kultūras koledžas Facebook live.

ONLINE ATVĒRTO DURVJU DIENAS PROGRAMMA.