Sākusies pieteikšanās Erasmus+ neseno absolventu praksēm

Sākusies pieteikšanās Erasmus+ neseno absolventu praksēm 2019/2020. studiju gada PAVASARA/ VASARAS semestrim LĪDZ 15.MAIJAM!

Erasmus+ mobilitātes programma sniedz studentiem iespēju iegūt starptautisku pieredzi un zināšanas, vienu semestri studējot kādas citas Eiropas Savienības valsts augstskolā.

Lai pieteiktos Erasmus+ neseno absolventu praksēm līdz 15. maijam plkst. 09:00 jānosūta elektroniskais pieteikums uz e-pastu: [email protected]

Erasmus+ NESENO ABSOLVENTU PRAKSES

Pieteikumam nepieciešamie dokumenti:

  • CV;
  • Motivācijas vēstule angļu valodā, adresēta LKA LKK Erasmus+ koordinatorei;
  • Aizpildīta pieteikuma anketa neseno absolventu praksei.
  • Apstiprinājums no prakses vietas uzņemt studentu kā praktikantu – jābūt minētam studenta vārdam, uzvārdam un prakses periodam (skenēts dokuments vai pārsūtīts e-pasts);
  • Rekomendācijas vēstule (ja ir) no LKA LKK administratīvā personāla par aktīvu dalību LKA LKK pasākumos, Studentu pašpārvaldē un LKA LKK popularizēšanā un prestiža celšanā.

Erasmus+ 2020./2021. projekta apstiprinātās Eiropas Komisijas un Valsts Budžeta stipendiju likmes:

Svarīgi:

Erasmus+ NESENO ABSOLVENTU PRAKSEI var pieteikties visi pēdējo kursu studenti – dejas programmas, kultūras menedžmenta, kā arī bibliotēku programma studenti.

Prakses vieta – students var doties Erasmus+ praksē uz ārvalstu uzņēmumu vai organizāciju, kas atrodas kādā no Mūžizglītības programmas dalībvalstīm. Prakses vietas izvēle un atrašana lielā mērā ir studenta atbildība un uzdevums – atbalstu, papildu informāciju un palīdzību var saņemt pie Erasmus+ koordinatora.

NB! Prakses vieta nedrīkst būt: ES institūcija vai ES iestāde; organizācija, kas administrē ES programmas; studenta pārstāvētās valsts diplomātiskā iestāde.

Erasmus+ mobilitātes semestra laikā students tiek nodrošināts ar stipendiju, kas daļēji sedz visas ar dzīvošanu un studēšanu saistītās izmaksas, kā arī ceļa izdevumus – studentiem jārēķinās, ka daļēji izmaksas jāspēj segt no pašu līdzekļiem.

PAPILDU INFORMĀCIJA

Ja radušies kādi jautājumi vai neskaidrības, neatliec tos uz vēlāku laiku, bet:

Fotogrāfija ņemta no: https://motivationalletter.com/2018/04/09/motivation-letter-for-erasmus-internship/