Latvijas Kultūras koledžas darbiniekus ēno vairāk nekā 20 ēnas 20200212_103106 Full view

Latvijas Kultūras koledžas darbiniekus ēno vairāk nekā 20 ēnas

12.februārī Latvijā notika ēnu diena, kurā arī šogad piedalījās Latvijas Kultūras koledža. Šogad Koledžā viesojās vairāk nekā 20 ēnas no tuvākām un tālākām Latvijas pilsētām. Šogad skolēni izvēlējās ēnot projektu vadītāju Gitu Endeli, dejas nodaļas vadītāju Edmundu Veizānu, režisoru un skatuves mākslas specializācijas vadītāju Juri Joneli un sabiedrisko attiecību un attīstības projektu vadītāju Kristiānu Tumenu.

Skolēni ieradās ēnot Koledžas darbiniekus no tādām skolām, kā Brocēnu vidusskola, Rīgas Tirdzniecības profesionālā vidusskola, Jelgavas 4. vidusskola, Viļānu vidusskola, Rīgas Valsts vācu ģimnāzija, Bauskas Valsts ģimnāzija, Jelgavas Spīdolas Valsts ģimnāzija, Ventspils Valsts 1. ģimnāzija, Talsu Valsts ģimnāzija, Rīgas 80. vidusskola, kā arī Rīgas Starptautiskā skola.

Šoreiz ēnu dienā piedalījās arī divas 11. klases skolnieces no Rīgas Starptautiskās skolas. Meitenes ir no Krievijas un Taizemes. Starptautisko skolēnu dalība ēnu dienā tiek vērtēta kā īpaši pozitīva, jo tā ir lieliska pieredze ne tikai pašām ēnām un Koledžas darbiniekiem, bet arī pārējiem skolēniem. Skolēnu starpā bija jaunieši vecuma grupās no 5.klases līdz 12. klasei.