Kronvalda parkā būs apskatāma audiovizuāla vides instalācija “Tu Manī – Es Tevī” Staro 169 800 x 450 Full view

Kronvalda parkā būs apskatāma audiovizuāla vides instalācija “Tu Manī – Es Tevī”

Gaismas festivāla “Staro Rīga” ietvaros no 15. līdz 18. novembrim, laikā no plkst. 17.00 līdz 23.00 Kronvalda parkā (Ķergalvja lapene) būs apskatāma Latvijas Kultūras koledžas studentu veidotā audiovizuālā vides instalācija “Tu Manī – Es Tevī”.

Katrā no mums mīt bailes. Vienam ir bail no tumsas, citam – no neziņas par nākotni. Cik daudz es varētu, ja vien man nebūtu bail? Varbūt es atrastu citu ceļu? Varbūt mani vairs nespētu ietekmēt sabiedrības nosodījums? Laika rāmis, kurā jāpaspēj sazin vien kas, sāktu brukt un šķelties, atklājot jaunas dimensijas iekšējai pasaulei, un mums atvēlētais laiks tiktu aizpildīts ar citu degsmi.

Dodies atspulgu ceļā cauri savai apziņai! Ieraugi cilvēku, kurš iemācījies saredzēt pāri sabiedrības kārotajam “es” un ieraudzījis savu vienīgo, spēcīgo, mērķtiecīgo atspulgu! Varbūt tad Tu ieraudzīsi sevi manī, un es – sevi tevī.

Latvijas Kultūras koledžas studentu veidotā vides instalācija “Tu Manī – Es Tevī” aicina apmeklētājus doties atspulgu ceļā, ieskatīties sevī un ieraudzīt savu patieso, spēcīgo un mērķtiecīgo atspulgu. Audio ieraksts atklās studentu pārdomas par sevi un apkārt notiekošo. Vērīgākajiem un veiksmīgākajiem apmeklētājiem būs iespēja sadzirdēt personīgu atspulgu ceļa aicinājumu pievienoties sevis izzināšanā.

“Tu Manī – Es Tevī” ir Latvijas Kultūras koledžas kultūras menedžmenta studentu īstenots kopdarbs.