Studentiem iespēja bez maksas apmeklēt “RIGaLIVE 3” dziesmu rakstīšanas nometni Bilde live RIga Full view

Studentiem iespēja bez maksas apmeklēt “RIGaLIVE 3” dziesmu rakstīšanas nometni

Pēc “Latvijas Mūzikas attīstības biedrības/Latvijas Mūzikas eksporta” iniciatīvas 9. un 10. oktobrī Latvijas Kultūras koledžā norisināsies trešā “RIGaLIVE”  mūzikas nometne. “RIGaLIVE” pasākuma mērķis ir mūzikas industrijas pārstāvju savstarpēja sadarbības veicināšana, profesionalitātes līmeņa celšana un pieredzes apmaiņa.

“RIGaLIVE 3”  meistarklašu un lekciju programma:

9. oktobris (LKK, Baltā zāle)

plkst. 15:00 – “RIGaLIVE” 3. sesijas atklāšana;

plkst. 15:00 – lekcija no AKKA/LAA un LaIPA pārstāvjiem par fonogrammu un autortiesību sadalījumu un reģistrāciju kolektīvā pārvaldījuma organizācijās (LV);

plkst. 15:40 – dziesmu rakstīšanas meistarklase kopā ar Lisbee Stainton – atzītu dziesmu autori un songwriting pasniedzēju no British and Irish Modern Music Institute (BIMM) (ENG);

10. oktobris (LKK, Baltā zāle)

plkst. 15:00 – izglītojoša meistarklase kopā ar Jake Beaumont-Nesbitt – International Music Managers Forum (IMMF) vadītāju (ENG).

Latvijas Kultūras koledžas studentiem dalība trešajā mūzikas nometnē ir bez maksas, nosūtot pieteikumu līdz 8. oktobra plkst. 12:00 uz e-pastu: [email protected].

Pirmā “RIGaLIVE” dziesmu rakstīšanas sesija guva lielu atsaucību gan no vietējiem, gan ārvalstu dalībniekiem un ekspertiem. Divu dienu laikā tika radītas vairāku dziesmu demo versijas, ko vietējie un ārvalstu eksperti atzina par augsta līmeņa potenciāliem radio hītiem.