LĪDZ 14.03.2018. IEPAZĪSTIES AR RETU UN UNIKĀLU VĒSTURISKO AVOTU DIGITĀLO DATUBĀZI WILEY DIGITAL ARCHIVES wiley-1180x518_c Full view

LĪDZ 14.03.2018. IEPAZĪSTIES AR RETU UN UNIKĀLU VĒSTURISKO AVOTU DIGITĀLO DATUBĀZI WILEY DIGITAL ARCHIVES

Pieeja vēsturisko avotu digitālajai datubāzei Wiley Digital Archives

Sadarbībā ar Kultūras informācijas sistēmu centru, programmas “Elektroniskās publikācijas Latvijas bibliotēkām” ietvaros Koledžas studentiem un akadēmiskajam personālam tiek  piedāvāta iespēja iepazīties ar digitālās datubāzes Wiley Digital Archives resursiem.

Wiley Digital Archives nodrošina pieeju unikāliem un retiem vēsturiskiem digitālajiem materiāliem. Kolekcijas veidošanā piedalījušās tādas prestižas pasaules pētniecības iestādes kā, piemēram, Ņujorkas Zinātņu akadēmija, Lielbritānijas un Īrijas Karaliskais antropoloģijas institūts, kā arī virkne citas akadēmiskās iestādes, biedrības, bibliotēkas un arhīvi, tādējādi nodrošinot visaptverošu un nepārtrauktu unikālas informācijas pieejamību, lai uzlabotu un sekmētu pētījumu rezultātus.

Ietvertie dokumenti – grāmatas, kartes, manuskripti, žurnāli, dažādi dati, korespondences, fotogrāfijas, ilustrācijas u.c.

Datubāzes pieeja no 01.03. – 14.03.2018.  (Koledžas bibliotēkas telpās): https://beta.wileydigitalarchives.com/wiley/location/trial/auth/ip/

Atsauksmes un ierosinājumus par datubāzes turpmāku abonēšanu lūdzam sūtīt uz e-pastu: [email protected].