KANDIDĒ STUDENTU PAŠPĀRVALDES VĒLĒŠANĀS KANDIDĒ VĒLĒŠANĀS Full view

KANDIDĒ STUDENTU PAŠPĀRVALDES VĒLĒŠANĀS

Sūti savu pieteikumu un kandidē Studentu pašpārvaldes vēlēšanās, lai iegūtu:

  • iespēju būt pirmajam, kurš uzzina visu aktuālo koledžā un informē par to citus;
  • vērtīgu pieredzi organizēšanā un plānošanā, interešu un viedokļa aizstāvēšanā un pārstāvēšanā;
  • gandarījumu un novērtējumu par lieliski padarītu darbu;
  • pieredzi, kuru novērtē daudzi vadošie darba devēji.

LKA LKK Studentu pašpārvalde ir Koledžas studentus pārstāvoša struktūrvienība, kas risina nozīmīgus jautājumus par akadēmisko, sociālo, kultūras un sporta dzīvi, pārstāv un aizstāv studentu viedokli un tiesības LKK, kā arī citās iestādēs, organizē pasākumus. Studentu pašpārvaldes dalībnieki gūst noderīgu pieredzi, pilnveido savas zināšanas un spējas, kā arī lieliski pavada laiku kopā ar citiem studentiem.

Lai kandidētu Studentu pašpārvaldes vēlēšanās, līdz 17. novembrim plkst. 13.00 uz e-pastu [email protected] sūti savu vārdu, uzvārdu, kursu, fotogrāfiju, kā arī atbildes uz šādiem jautājumiem:

  • Ko es vēlos paveikt, darbojoties Studentu pašpārvaldē?
  • Ko es darīšu, lai sasniegtu to, ko vēlos paveikt?

Visu kandidātu pieteikumi tiks publiskoti 21. novembrī.  Studentu pašpārvaldē varēs ievēlēt ne vairāk, kā deviņus cilvēkus, bet ikviens tiks laipni aicināts līdzdarboties.

Studentu pašpārvaldes vēlēšanas norisināsies no 21. līdz 23. novembrim elektroniski LKA LKK studiju vidē MOODLE, pieslēdzoties tai ar saviem personīgajiem lietotājkontiem. Jaunais pašpārvaldes sastāvs tiks paziņots 24. novembrī pēc balsu saskaitīšanas. Balsošana ir aizklāta un anonīma.

Gaidām Tevi un Tavas idejas!