SIGULDAS VIDUSSKOLAS OTRA TIKŠANĀS AR KULTŪRAS KOLEDŽU Siguldas-VSK–koledžā Full view

SIGULDAS VIDUSSKOLAS OTRA TIKŠANĀS AR KULTŪRAS KOLEDŽU

18. oktobrī Latvijas Kultūras koledžā notika otra tikšanās ar Siguldas pilsētas vidusskolu, ar kuru koledža īsteno projektu “Radošo industriju klase”. Šajā programmā līdzās standarta mācību saturam skolēni pēc izvēles apgūst dizainu, konceptuālo domāšanu, medijus, vizuālo komunikāciju, skatuvi.

Lai veiksmīgāk varētu realizēt savas idejas, izstrādājot interjera dizaina projektu biedrības “Cerību spārni” nodarbību zālei un bērnu istabai, uz tikšanos ar jauniešiem bija ieradusies rehabilitācijas centra “Poga” pārstāve Sanita Endzele.  Sanita dalījās pieredzē, kā trīs stāvu māja tika renovēta, pielāgojot to rehabilitācijas centra vajadzībām. Rehabilitācijas centrs tika izveidots, pateicoties ziedojumiem. Centru apmeklē bērni ar īpašām vajadzībā ne tikai no Latvijas, bet arī ārzemēm.

Pēc tikšanās ar Sanitu skolēni dizaina moduļa vadītājas Dainas Gāgas-Ēķes un docētāja Mārtiņa Lindes vadībā turpināja attīstīt savas projekta idejas, veidojot klienta aprakstu un sākot modelēt telpas biedrībai “Cerību spārni”.

Gaidām nākamo tikšanos ar Siguldas pilsētas vidusskolu.