VIESLEKCIJA LKA TEĀTRA MĀJĀ ZIRGU PASTS lekcija andai fb Full view

VIESLEKCIJA LKA TEĀTRA MĀJĀ ZIRGU PASTS

25. aprīlī plkst. 18:00 LKA teātra mājā Zirgu pasts notiks Mākslas menedžmenta un kultūras uzņēmējdarbības eksperta, profesora Fransa Brouvera (Nīderlande) atklātā lekcija LKA studentiem, absolventiem un citiem interesentiem “Atkarība vai neatkarība? Radošā uzņēmējdarbība kultūras organizācijās”.

Lekcija notiks angļu valodā bez tulkojuma.

Kultūras organizācijām mūsdienās jātiek galā ar arvien jauniem menedžmenta izaicinājumiem. Pasaule mainās un kultūras organizāciju personālam nākas riskēt un meklēt jaunus un radošus risinājumus auditorijas piesaistei. Lekcijas laikā tiks skaidroti radošās uzņēmējdarbības aspekti, tiks runāts par tādām tēmām kā radošums, sadarbība, kopienu māksla. Īpaša uzmanība tiks pievērsta, tam, lai skaidrotu, kādu pienesumu radošais sektors sniedz uzņēmējdarbībai un sabiedrībai.

Dr. Franss Brouvers (Frans Brouwer) kā viesprofesors Latvijas Kultūras akadēmijā viesosies jau piekto reizi, viņš pasniedz arī vairākās augstskolās Eiropā – Nīderlandē, Horvātijā, Slovēnijā un Austrijā. Franss Brouvers organizējis vairākus vērienīgus festivālus, koncertus un operas projektus dažādās Eiropas valstīs. Sadarbojas ar Eiropas Komisiju kā projektu vērtēšanas eksperts. Šobrīd strādā pie Eiropas Operas Akadēmijas izveides. Vairāk informācijas par profesoru: http://www.fransbrouwer.eu/

Pēc nodarbības maģistra studiju interesentiem notiks konsultācija ar maģistra studiju programmas “Mākslas” apakšprogrammas “Kultūras menedžments un radošās industrijas” vadītāju, docenti Agnesi Hermani.
Par atklāto lekciju interesēties pie doc. Agneses Hermanes
[email protected]<mailto:[email protected]>
+371 29296861