TEAM BASED LEARNING APMĀCĪBAS PIEEJAS SEMINĀRS tempus Full view

TEAM BASED LEARNING APMĀCĪBAS PIEEJAS SEMINĀRS

Latvijas Kultūras koledža šobŗīd darbojas TEMPUS programmas projektā ‘Life Long Learning in Applied Fields’’, kura ietvaros tiek izstrādātas inovācijas apmācību procesā, kas balstīts uz Personal Learning Network principu. Projekta vadošais partneris ir Haddassah koledža Izraēlā un LKK aktivitātes projektā ir pieredzes  nodošana par formālās- neformālās un informālās izglītības un studiju procesa metožu pielietošanu un KP atzīšanu diploma iegūšanai.

Projekta noslēguma fāzē no 2016.gada 14.- 17.novembrim koledžā viesosies projekta ekspertes no Bar- Ilan universitātes prof. Nomy Dickman  un prof. Lea Even, kuras 16.novembrī pl. 12.00 sniegs infomāciju par projekta pieredzi un Team Based Learning pieeju apmācībā.  Semināra ilgums ir aptveni 2 stundas un tajā tiek aicināti piedalīties koledžas pasniedzēji, tādējādi papildinot savas profesionālās pilnveides aktivitātes.

Dr. Nomy Dickman ir vadītāja izglītības attīstības un novērtēšanas struktūrvienībā , Bar Ilan universitāte un ir ( Team Based Learning (TBL) eksperte.

Prof. Lea Even ir izglītības zinātņu profesore , dekāna vietniece Bar -Ilan Universitātē.