VIDEO FILMĒŠANAS UN MONTĀŽAS KURSI _MG_7696 Full view

VIDEO FILMĒŠANAS UN MONTĀŽAS KURSI

Skolas brīvlaikā LKA Latvijas Kultūras koledža piedāvā jauniešiem no 18 gadu vecuma un citiem interesentiem apgūt video filmēšanas un montāžas iemaņas lektora Mārtiņa Vanaga vadībā. Nodarbības sāksies 28. jūnijā un notiks otrdienās, trešdienās un ceturtdienās no plkst. 15:30 līdz 16:30.

Kursu laikā būs iespēja apgūt operatora darba nianses, veidojot sižetus, padarot tos interesantus un pievilcīgus. Tiks runāts gan par režijas, gan par scenārija veidošanas niansēm. Tiks apgūtas montāžas iemaņas un tas, kā tā spēj ietekmēt sižeta vizuālo tēlu.

Interesentiem vēlamas priekšzināšanas fotogrāfijas tehnoloģijās un iemaņas darbā ar datoru, kā arī personīgā filmēšanai nepieciešamā tehnika. Montāžas nodarbības notiks īpaši tām piemērotā auditorijā.

Kursu apjoms ir 12 lekcijas. Samaksa par visu kursu apjomu ir EUR 180,-. Maksu iespējams sadalīt ,maksājot par 4 nodarbībām EUR 80,- vai arī maksājot EUR 25,- par vienu nodarbību. Apmeklējot visu kursu, tiks izsniegta LKA Latvijas Kultūras koledžas apliecība par studiju kursa „Filmēšana un montāža” apguvi.

Kursi notiks LKA Latvijas Kultūras koledžas telpās Rīgā, Bruņinieku ielā 57. Pieteikšanās notiek līdz 26. Jūnijam, rakstot uz e pastu [email protected]. Papildus informācija, zvanot uz tālruni 28619776.