ATVĒRTO DURVJU DIENA 2.APRĪLĪ!

LKA Latvijas Kultūras koledža aicina apmeklēt 2.aprīlī Atvērto durvju dienas pasākumu. Sākot no pl.11:00 sāksies dalībnieku reģistrācija. Pl. 12:00 koledžas Baltajā zālē notiks informatīvs koncerts “Atrodi savu kultūras atslēgu!”, uz kuru tiek aicināti topošie studenti, kuri ir savas profesijas un izglītības meklējumos. Pēc koncerta būs iespēja tikties ar specializāciju pārstāvjiem. Koledžas rīkotā Atvērto durvju dienā ir lieliska iespēja ne tikai iepazīties ar koledžu, tās studentu dzīvi, bet arī noskaidrot par interesējošām studiju iespējām un piedāvātajām programmām.

Kopš 2004. gada LKA Latvijas Kultūras koledža nodrošina Latvijā pirmā līmeņa augstāko profesionālo izglītību. Galvenie studiju virzieni ir Kultūras menedžments, Deju kolektīvu vadīšana un Bibliotēku informācijas speciālista profesijās. Šogad vidusskolu absolventiem tiek piedāvātas iespējas uzsākt studijas Teātra mākslā, Reklāmā un sabiedriskajās attiecībās, Sarīkojumu veidošanā un vadīšanā, Radošajā fotogrāfijā, Mediju producēšanā, Mūzikas menedžmentā, Dizaina menedžmentā, Gaismas dizainā, Izrāžu tehniskā apskaņošanā, Muzikālo izrāžu izpildītāja specializācijā, Skatuves dizainā, Kultūras tūrismā, Laikmetīgajā dejā, Mūsdienu dejā, Modes menedžmentā, Bibliotēku un informācijas speciālista specializācijā un Izglītības iestādes bibliotekāra specializācijā.

Šogad LKA Latvijas Kultūras koledža svinēs savu 70. dibināšanas gadadienu, kas to ierindo starp pieredzes bagātākajām augstskolām Latvijā. Ilgajā pastāvēšanas laikā tā ir bijusi ievērojama ar savu inovatīvo studiju piedāvājumu, kurš regulāri tiek atjaunināts atbilstoši darba tirgus prasībām. Šāda pieeja ir palīdzējusi nodrošināt daudzu kultūras nozares darbinieku sagatavošanu tālākai dzīvei un profesionālai karjerai.

LKA Latvijas Kultūras koledžas Atvērto durvju dienas pasākuma organizatori un vadītāji ir pateicīgi SIA “Skrīveru Saldumi” par atsaucību un atbalstu koncerta norisē.
Ar Jūsu sagatavotām – saldām dāvanām mēs iepriecināsim koncerta dalībniekus – PALDIES!

LOGO BALTS UN SARKANS copy

Atvērto durvju diena notiks 2.aprīlī, no pl.11:00, Rīgā, Bruņinieku ielā 57. Informācijai var sekot Koledžas mājas lapā, facebook un twitter kontos.