“MARTIN PROFESSIONAL” TEHNOLOĢIJAS STUDIJU PROCESĀ Martin_lcc-BANNERS-ENG4 Full view

“MARTIN PROFESSIONAL” TEHNOLOĢIJAS STUDIJU PROCESĀ

Noslēdzot trīs gadu sadarbības līgumu ar Martin Professional zīmola ražotājiem, LKK ir uzsākusi vērienīgu sadarbību Martin gaismas dizaina tehnoloģiju izmantošanā LKK studiju procesā.

Sadarbības rezultātā studentiem būs iespēja iegūt praktisku pieredzi gaismas dizaina projektu veidošanā, iepazīstot un lietojot jaunākās Martin Professional ApS – MARTIN by HARMAN tehnoloģijas un aparatūru, ko izmanto gaismas dizaina profesionāļi visā pasaulē. Apmācības process paredz nopietnāku pieeju studentu kvalifikācijas projektu īstenošanā un aktīvāku gaismas dizaina profesionāļu iesaisti apmācības norisē.

LKK gaismas dizaina programma ir unikāla Latvijas augstākās izglītības piedāvājumā un sadarbība ar Martin ir vēl viens nozīmīgs solis labākas apmācības kvalitātes virzienā.

Martin Professional ir pazīstams kā viens no vadošajiem zīmoliem gaismas dizaina risinājumu un tehnikas piedāvājuma jomā izklaides, arhitektūras un komerciālajā sektorā. Kompānija piedāvā plašu   gaismas projektu vadības sistēmu klāstu un mediju   serverus, kā arī pilnu dūmu mašīnu produktu līniju kā papildinājumu viedo gaismas tehnoloģiju ierīcēm. Martin zīmols pārvalda vienu no plašākajiem un pilnīgākajiem gaismas dizaina risinājumu produktu pārstāvju tīkliem ar pārstāvniecībām vairāk nekā 100 valstīs. Kompānija dibināta 1987.gadā Ārhusā, Dānijā un šobrīd ir ASV audio aparatūras izstrādes, ražošanas un pārdošanas uzņēmuma HARMAN International Industries sastāvā.

Vairāk informācijas par kompāniju : martin.com

 

Tehnisko atbalstu Latvijā realizē Martin Professional oficiālie izplatītāji Pro1 Stage: stage.lv