KOLEDŽA AICINA UZ TIKŠANOS AR SPECIALIZĀCIJAS VADĪTĀJIEM lka lkk logo 2015 Full view

KOLEDŽA AICINA UZ TIKŠANOS AR SPECIALIZĀCIJAS VADĪTĀJIEM

Tuvojoties vidusskolu izlaidumam un jaunu izglītības iespēju meklējumu brīdim, LKA Latvijas Kultūras koledža piedāvā atkārtotu tikšanās iespēju ar specializāciju vadītājiem.

Drīzumā daudzi 12.klašu skolnieki un vidējo profesionālo skolu audzēkņi absolvēs savas mācību iestādes. Neizbēgama šajā brīdī būs tālākā ceļa izvēle, un daudziem būs vēlme turpināt savas izglītības gaitas. Lai padarītu skaidrākas izglītības iespējas, LKA Latvijas Kultūras koledža piedāvā tikšanos ar specializāciju vadītājiem.

Atvērto durvju diena LKA Latvijas Kultūras koledžā notika jau martā. Apmeklējot mācību iestādes to rīkotajās karjeras dienās, atklājās, ka ir daudz interesentu, kuri vēlētos gūt padziļinātu informāciju par studiju iespējām. Atsaucoties uz šiem aicinājumiem, Latvijas Kultūras koledža 23.maijā rīkos atkārtotu tikšanos ar specializāciju vadītājiem, lai sniegtu informāciju par to, ko piedāvā koledža. Visi interesenti ir aicināti 23.maijā pl.12:00 Rīgā, Bruņinieku ielā 57, kur varēs iepazīties ar piedāvātajām programmām Sarīkojumu veidošanā un vadīšanā, Teātra mākslā, Izrāžu producēšanā, Dizaina menedžmentā, Mediju producēšanā, Reklāmā un sabiedriskajās attiecībās, Mūzikas menedžmentā, Modes menedžmentā, Kultūras tūrismā, Radošajā fotogrāfijā, Bibliotēku sistēmu administrēšanā, Laikmetīgajā un Mūsdienu dejā.

Īpašu uzmanību pievērst tiek aicināti tie jaunieši, kuriem ir interese apvienot tehniskās iemaņas ar radošo procesu. Izrāžu tehniskā apskaņošana un Gaismas dizains ir divi unikāli studiju virzieni, kuros tiek sagatavoti darba tirgū pieprasīti speciālisti. Papildus šogad tiks piedāvātas divas jaunas specializācijas – Skatuves dizains un Muzikālo izrāžu izpildītājs.

LKA Latvijas Kultūras koledžas vēsture aizsākās 1946.gadā. Šobrīd tā ir neuniversitātes tipa augstskola, kas Latvijā realizē 1.līmeņa augstāko profesionālo izglītību.

Tikšanās ar specializāciju vadītājiem notiks 23.maijā, pl. 12:00, Rīgā, Bruņinieku ielā 57.

Interesenti aicināti iepriekš pieteikties rakstot uz e pastu [email protected] norādot arī interesējošo specializāciju.