„ATVĒRTO DURVJU DIENA” KULTŪRAS KOLEDŽĀ Atvērto durvju diena Full view

„ATVĒRTO DURVJU DIENA” KULTŪRAS KOLEDŽĀ

LKA Latvijas Kultūras koledža aicina apmeklēt 21.martā „Atvērto durvju dienas” pasākumus. Sākot no pl.10:00 ir paredzētas dažādas norises, kurās varēs iepazīties gan ar studentu sniegumu, gan ar pašu Koledžu, gan arī notiks tikšanās ar specializāciju pārstāvjiem. Koledžas rīkotā „Atvērto durvju diena” ir lieliska iespēja ne tikai iepazīties ar studentu dzīvi, bet arī noskaidrot par interesējošām studiju iespējām.

Kopš 2004. gada LKA Latvijas Kultūras koledža nodrošina Latvijā pirmā līmeņa augstāko profesionālo izglītību. Tā piedāvā sešpadsmit specializācijas trijās specialitātēs. Galvenie studiju virzieni ir Kultūras menedžments, Deju kolektīvu vadīšana un Bibliotēku informācijas speciālista profesijās. Šogad vidusskolu absolventiem tiek piedāvātas iespējas uzsākt studijas Teātra mākslā, Reklāmā un sabiedriskajās attiecībās, Sarīkojumu vadīšanā, Radošajā fotogrāfijā, Mediju producēšanā, Mūzikas menedžmentā, Dizaina menedžmentā, Gaismas dizainā, Izrāžu producēšanā, Kultūras tūrismā, Laikmetīgajā dejā, Mūsdienu dejā, Sarīkojumu vadīšanā. Jau otro gadu pēc kārtas Koledža piedāvā studiju iespējas tādos virzienos kā Modes menedžments un Izrāžu tehniskā apskaņošana.

Jau nākamajā gadā LKA Latvijas Kultūras koledža svinēs savu 70. dibināšanas gadadienu, kas to ierindo starp pieredzes bagātākajām augstskolām Latvijā. Ilgajā pastāvēšanas laikā tā ir bijusi ievērojama ar savu inovatīvo studiju piedāvājumu, kurš regulāri tiek atjaunināts atbilstoši darba tirgus prasībām. Šāda pieeja ir palīdzējusi nodrošināt daudzu kultūras nozares darbinieku sagatavošanu tālākai dzīvei un profesionālai karjerai.

„Atvērto durvju diena” notiks 21. martā, no pl.10:00, Rīgā, Bruņinieku ielā 57. Informācijai var sekot Koledžas mājas lapā, facebook un twitter kontos.