Site icon LKA Latvijas Kultūras koledža

RADOŠĀ DOMĀŠANA UN TĀS TEHNIKAS: PRAKTISKA ROKASGRĀMATA IKDIENAS SCENĀRIJIEM

“RADOŠĀ DOMĀŠANA UN TĀS TEHNIKAS: PRAKTISKA ROKASGRĀMATA IKDIENAS SCENĀRIJIEM” ir visaptverošs tālākizglītītbas kurss, kura mērķis ir iepazīstināt dalībniekus ar radošās domāšanas principiem un metodoloģijām. Izmantojot teorētisko apmācību un praktiskā darba kombināciju, šī kursa mērķis ir sniegt dalībniekiem prasmes un zināšanas, kas nepieciešamas, lai pielietotu radošās domāšanas metodes savā ikdienas darbā un personīgajā dzīvē. Izprotot radošo procesu un apgūstot dažādas vērtīgus domāšanas instrumentus un tehnikas, dalībnieki iegūs iespēju radīt inovatīvus risinājumus, pārvarēt problēmas un veicināt radošāku un produktīvāku domāšanu.

Mērķauditorija: Kultūras un radošo projektu vadītāji un realizētāji, mārketinga komunikācijas un personālvadības jomu pārstāvji, vadītāji un uzņēmēji, producenti, studējošie, interesenti, kuri grib gūt iedvesmu un motivāciju attīstīt radošo domāšanu un apgūt radošās domāšanas tehniku un metodiku.

NODARBĪBU SARAKSTS

Nodarbību tēmas:

Meistarklašu apjoms: 16 akadēmiskās stundas tiešsaistē un klātienē.
Meistarklašu īstenošanas periods: No 2024. gada 5.novembra līdz 26. novembrim, 1 reizi nedēļā, otrdienās no 16:00-19:15, 5. (attālināti),12.(klātienē),19. (attālināti) un 26. novembrī (klātienē)
Meistarklašu īstenošanas veids: Tiešsaistē (Zoom) un klātienē LKA Latvijas Kultūras koledžas telpās Rīgā Bruņinieku ielā 57
Dalības maksa: 100 Eur

Pieteikšanās: Līdz 30.10.2024, aizpildot pieteikuma anketu.

KURSU VADA:
LILIĀNA OZOLIŅA
 ir mārketinga komunikācijas profesionāle ar vairāk kā 25 gadu pieredzi, strādājusi ar starptautiskiem un atpazīstamiem zīmoliem – vadījusi pasaules mūzikas mediju MTV Latvijā, bijusi LNT Mūzikas Video producente, vairāk kā 8 gadus bijusi mārketinga komunikācijas direktore Mercedes-Benz, strādājusi Grenardi, Squalio un EY Baltija (Ernst&Young). Lektore un konsultante mārketinga komunikācijās, publiskajā runā un radošās domāšanas tehnikā.

 

Exit mobile version