Site icon LKA Latvijas Kultūras koledža

ĪSAIS KURSS PASĀKUMU PRODUCĒŠANĀ

Īsais kurss pasākumu producēšanā piedāvā unikālu iespēju iedziļināties kultūras pasākumu izstrādē un radošo koncepcijas pasaulē. Šis tālākizglītības kurss sniedz ieskatu pasākumu plānošanas pamatprincipos, stratēģiskajā plānošanā, radošās koncepcijas izstrādē, budžeta veidošanā un autortiesību normatīvajos regulējumos. Apvienojot teorētiskās zināšanas ar praktisko pieredzi, kurss dod iespēju dalībniekiem nozares ekspertu vadībā izstrādāt savas radošās koncepcijas un pasākumu projektus. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis pasākumu organizators vai tikai uzsākat savu ceļu šajā jomā, šis kurss sniegs jums prasmes un zināšanas, kas nepieciešamas, lai veiksmīgi plānotu un īstenotu neaizmirstamus kultūras pasākumus.

Mērķauditorija: Kultūras pasākumu organizatori, kultūras projektu vadītāji, reklāmas un klientu orientētu pasākumu organizatori, producenti, izklaides industrijas pārstāvji, kultūras un pasākumu programmu studējošie, interesenti, kuri grib gūt iedvesmu un motivāciju attīstīt radošo koncepciju laikmetīgā pasākuma formātā.

NODARBĪBU SARAKSTS

Nodarbību tēmas:

Meistarklašu apjoms: 24 akadēmiskās stundas tiešsaistē un 8 akadēmiskās stundas patstāvīgais darbs.
Meistarklašu īstenošanas periods: No 2024. gada 2. oktobra līdz 6.novembrim,1 reizi nedēļā, trešdienās no 16:00-19:15 (2.,9.,16.,23.,30. oktobrī un 6.novembrī)
Meistarklašu īstenošanas veids: Tiešsaistē (Zoom)
Dalības maksa: 160 Eur

Pieteikšanās: Līdz 25.09.2024, aizpildot pieteikuma anketu.

KURSU VADA: Nozares eksperti.

Exit mobile version