Site icon LKA Latvijas Kultūras koledža

Pieteikšanās Erasmus+ praksēm līdz 1.novembrim

Pieteikšanās Erasmus+ praksēm un neseno absolventu praksēm 2019/2020. studiju gada PAVASARA semestrim līdz 1.NOVEMBRIM!

Erasmus+ mobilitātes programma sniedz studentiem iespēju iegūt starptautisku pieredzi un zināšanas, vienu semestri studējot kādas citas Eiropas Savienības valsts augstskolā.

Lai pieteiktos Erasmus+ praksēm un neseno absolventu praksēm uz pavasara/ vasaras semestri 2020, studentam līdz 1.novembrim, plkst. 12:00 elektroniski jāiesūta savs pieteikums ar visiem zemāk minētajiem dokumentiem uz e-pastu: kristiana.tumena@lkk.gov.lv. 

Erasmus+ PRAKSES, NESENO ABSOLVENTU PRAKSES

Pieteikumam nepieciešamie dokumenti:

Svarīgi:

Erasmus+ NESENO ABSOLVENTU PRAKSEI var pieteikties LKK pēdējā kursa studenti pirms LKK absolvēšanas.

Prakses vieta – students var doties Erasmus+ praksē uz ārvalstu uzņēmumu vai organizāciju, kas atrodas kādā no Mūžizglītības programmas dalībvalstīm. Prakses vietas izvēle un atrašana lielā mērā ir studenta atbildība un uzdevums – atbalstu, papildu informāciju un palīdzību var saņemt pie Erasmus+ koordinatora.

NB! Prakses vieta nedrīkst būt: ES institūcija vai ES iestāde; organizācija, kas administrē ES programmas; studenta pārstāvētās valsts diplomātiskā iestāde.

Erasmus+ mobilitātes semestra laikā students tiek nodrošināts ar stipendiju, kas daļēji sedz visas ar dzīvošanu un studēšanu saistītās izmaksas, kā arī ceļa izdevumus – studentiem jārēķinās, ka daļēji izmaksas jāspēj segt no pašu līdzekļiem.

Ja radušies kādi jautājumi vai neskaidrības, neatliec tos uz vēlāku laiku, bet:

Exit mobile version