IZMANTO IESPĒJU, PIESAKIES STUDIJĀM KULTŪRAS KOLEDŽĀ!

Līdz 25. augustam iespējams pieteikties LKA Latvijas Kultūras koledžas pilna laika studiijām, bet nepilna laika studijām būs iespējams pieteikties līdz pat 25. septembrim. Šī iespēja noteikti noderēs tiem, kuri vēlas savienot darbu ar studijām vai ir atskārtuši, ka sākotnējā izvēle nav bijusi pareiza.

Nepilna laika studijās ir pieejama tikai daļa no tām specializācijām, kuras pieejamas pilna laika studijām. Tas ir saistīts ar vairāku specializāciju specifiku. Nepilna laika studijās pieejamas: Bibliotēku un informācijas speciālists; Izglītības iestādes bibliotekārs; Dizaina menedžments; Gaismas dizains; Izrāžu un sarīkojumu producēšana; Izrāžu tehniskā apskaņošana; Kultūras tūrisms; Mūzikas menedžments; Radošā fotogrāfija; Reklāma un sabiedriskās attiecības; Sarīkojumu veidošana un vadīšana. Šīm studijām iespējams pieteikties elektroniski.

Savukārt, tiem interesentiem, kuri vēlas pieteikties pilna laika studijām, ar dokumentiem jādodas uz koledžas Studiju daļu Rīgā, Bruņinieku ielā 57. Nav jāuztraucas arī par to, ka šī gada budžeta vietas jau ir sadalītas, jo pēc jaungada notiks pirmā rotācija un varēs pretendēt uz tām vietām, kuras atbrīvos trešo kursu studenti.

LKA Latvijas Kultūras koledža šogad pirmo gadu uzņems reflektantus Muzikālā izrāžu izpildītāja specializācijās. Koledžas vēsture aizsākās 1946.gadā. Šobrīd tā realizē 1.līmeņa augstāko profesionālo izglītību piedāvājot studijas Mūsdienu un Laikmetīgajā dejā, Izrāžu un sarīkojumu producēšanā, Sarīkojumu veidošanā un vadīšanā, Teātra mākslā, Mūzikas menedžmentā, Radošajā fotogrāfijā, Dizaina menedžmentā, Skatuves tehniskajā apskaņošanā, Gaismas dizaina, Modes menedžmentā, Mediju producēšanā, Reklāmā un sabiedriskajās attiecībās, Kultūras tūrismā, Bibliotēku informācijas speciālista un Izglītības iestāžu bibliotekāra arodos.