PIETEIKŠANĀS  ERASMUS+ NESENO ABSOLVENTU PRAKSEI resize-slide_minislide_905.jpg Full view

PIETEIKŠANĀS ERASMUS+ NESENO ABSOLVENTU PRAKSEI

Pieteikšanās Erasmus+ NESENO ABSOLVENTU praksei līdz 18.maijam

3.kursa studenti aicināti pieteikties neseno absolventu praksei.

Jaunā Erasmus+ programma piedāvā jaunu iespēju – piesakies praksē ārzemēs savā pēdējā studiju gadā, bet pašu praksi realizē kā nesenais absolvents gada laikā pēc studiju beigām!

Lai pieteiktos Erasmus+ prakses konkursam, līdz 18.maijam jānosūta elektroniskā versijā uz e-pastu [email protected]:

  • CV
  • Motivācijas vēstule angļu valodā, adresēta LKA LKK Erasmus koordinatorei
  • Aizpildīta pieteikuma anketa praksei, spied šeit
  • Apstiprinājums no prakses vietas uzņemt studentu kā praktikantu – jābūt minētam studenta vārdam, uzvārdam un prakses periodam (skenēts dokuments vai pārsūtīts e-pasts)
  • Rekomendācijas vēstule (ja ir) no LKA LKK administratīvā personāla par aktīvu dalību LKA LKK pasākumos, Studentu pašpārvaldē un LKA LKK popularizēšanā un prestiža celšanā

Pieteikuma vērtēšana: 50% – studiju sasniegumu un CV; 15% – motivācija; 15% – rekomendācija; 20% – valodu prasmes.

Svarīgi:

 

Erasmus+ NESENO ABSOLVENTU PRAKSEI var pieteikties pēdējā kursa studenti.

Prakses vieta – students var doties Erasmus+ praksē uz ārvalstu uzņēmumu vai organizāciju, kas atrodas kādā no Mūžizglītības programmas dalībvalstīm. Prakses vietas izvēle un atrašana lielā mērā ir studenta atbildība un uzdevums – atbalstu, papildu informāciju un palīdzību var saņemt pie Erasmus koordinatora.

NB! Prakses vieta nedrīkst būt: ES institūcija vai ES iestāde; organizācija, kas administrē ES programmas; studenta pārstāvētās valsts diplomātiskā iestāde.

Erasmus+ mobilitātes semestra laikā students tiek nodrošināts ar stipendiju, kas daļēji sedz visas ar dzīvošanu un studēšanu saistītās izmaksas, kā arī ceļa izdevumus – studentiem jārēķinās, ka daļēji izmaksas jāspēj segt no pašu līdzekļiem.

Ja radušies kādi jautājumi vai neskaidrības, neatliec tos uz vēlāku laiku, bet: