PIEDĀVĀJUMS TEHNISKAJIEM PRODUCENTIEM

Iespēja tehniskajiem pasākuma vadītājiem, producentiem, kuriem nav augstākā izglītība, iegūt 1.līmeņa augstāko izlgītību 1,5 gadu laikā, pielīdzinot praktisko darba pieredzi savā jomā!

Studiju programma: Kultūras menedžeris ar specializāciju  pasākumu tehniskajā vadībā.

Studiju programma,  līdztekus mūzikas menedžmenta un izrāžu apskaņošanas  programmām, piedāvā apgūt vēl vienu būtisku profesionālo prasmju jomu, bez kā nav iedomājama kvalitatīva un droša pasākuma norise.

Tehniskā producenta profesionalitāte rīkojot pasākumus  bieži vien ir noteicošais kvalitātes faktors, jo skar gan tehniskās vadības  un profesionālās komunikācijas, gan finanšu, darba drošības un likumdošanas aspektus.

Studiju programmas saturs ir vērsts uz tādu industrijai nepieciešamo prasmju apgūšanu, kas speciālistam ļautu orientēties gan izrāžu, svinīgo sarīkojumu, konferenču u.c. pasākumu vadības jautājumos, gan tehnisko līdzekļu izvēles un izmantošanas (skatuves konstrukcijas, skaņu iekārtas, gaismu iekārtas u.c.) principos, gan iesaistīto cilvēkresursu plānošanā, vadībā un darba drošības nodrošināšanā.

LKK studiju programmas saturs ir izstrādāts piesaistot  tehniskās producēšanas nozares profesionāļus ar pieredzi vietēja un starptautiska mēroga pasākumu producēšanā un vadībā, kas nodrošina nevien atbilstošu programmas stratēģisko saturu, bet arī aktuālajai industrijas situācijai atbilstošu praktisko prasmju attīstīšanu studiju procesa laikā.

Detalizētāka informācija:

Gita Seņka
E-pasts: [email protected]
Mob.: 29524235