MODES SKATE “PĀRTAPŠANA” 17.DECEMBRĪ!

Š.g. 17.decembrī plkst. 19.00 Rīga TV24 telpās Blaumaņa ielā 32, norisināsies Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledžas Modes menedžmenta 3. kursa jaunizstrādāto zīmolu modes skate – „Pārtapšana”, kurā studentes iepazīstinās ar saviem izveidotajiem zīmoliem. 

13 studenšu izveidotie zīmoli ir kā atskaites punkts, par apgūto un padarīto studiju laikā, kas iezīmē nākamos soļus pēc koledžas absolvēšanas.

 

“Ik dienas mēs pavadām, krājot mirkļus un mūžības, veiksmes un neveiksmes, rutīnu un piedzīvojumus, pulcējam sev apkārt draugus un domubiedrus, pielaikojam skaistus tērpus un interesantas nodarbošanās. Tas viss veido katra personību, līdz vēlme būt pašam spraucas pa visām vīlēm ārā un citādi vairs nevar.
Apģērbs palīdz pārtapt par sevi un pastāstīt par to citiem. Mēs to svinam, baudām un iedrošinām citus atļauties būt kam vairāk par ierobežojumiem, stereotipiem, normām un aizliegumiem.”

 

Modes skati PĀRTAPŠANA rīko un tajā piedalās LKK Modes menedžmenta 3. kursa studentes: Līga Kurme (Cluster), Ieva Plūmīte (Reckless),
Krista Veinberga (Vivid), Dana Zaičenko (Zai), Monta Struša (Mojack), Inta Romanovska (Picknit), Irina Ļutikova (Hallucinogen), Justīne Adiņa (Adorno), Annija Vilcāne (LaWood), Signe Volkoviča (BagC), Anna Bartkeviča (Kaavi), Krista Jegorova (Grieta), Dace Svalbone (Svalbon).

Pasākumu atbalsta – Latvijas Kultūras akadēmijas Latvijas Kultūras koledža, Rīga TV24, Terra, Laima, ArtMilina.

Visi laipni gaidīti!

plakats