PAGARINĀTS PIETEIKŠANĀS LAIKS NEPILNA LAIKA STUDIJĀM. NEPILNS LAIKS Full view

PAGARINĀTS PIETEIKŠANĀS LAIKS NEPILNA LAIKA STUDIJĀM.

LKA Latvijas Kultūras koledža ir viena no Latvijas augstskolām, kas nodrošina kultūrizglītības procesu valstī. Šobrīd ir pieejamas 15 dažādas specializācijas, kas ir saistītas ar kultūras menedžmentu, bibliotēkzinātni un deju. Plašā kultūras menedžmenta studiju programma ar noteikta rakstura specializācijām nodrošina vienlaicīgi gan izpratni par pašu  arodu, gan arī par vadības procesu tajā. Šī programma ir orientēta uz spēju patstāvīgi veikt savu darbu un kritiski analizēt dzīves piedāvātos izaicinājumus. Tieši šīs spējas nodrošina LKA Latvijas Kultūras koledžas absolventu pieprasījumu darba tirgū. Pretstatā akadēmiskajām izglītības programmām, koledžas piedāvājums ir cieši saistīts ar tirgus prasībām nozarēs un praktiskajām iemaņām tajās.

Ja arī tevi interesē apgūt profesiju un vadības iemaņas ar kultūru saistītajās nozarēs, gaidīsim Tavu pieteikumu nepilna laika studijās piesakoties līdz šī gada 27.februārim. Šis studiju modelis ļauj apvienot intensīvu darbu ikdienā ar karjeras izaugsmei nepieciešamo izglītības procesu. Nepilna laika studijas izglītību padara iespējamu arī tad, ja Tevi no studiju vietas ikdienā šķir nozīmīgs attālums.

Vēlamies vērst uzmanību, gadījumā, ja Tev jau ir iegūts kāds augstskolas diploms, pastāv iespēja pielīdzināt iegūtos kredītpunktus saderīgos priekšmetus, kas samazina studijās patērējamo laiku, kā arī izmaksas. Vienlaicīgi, vēršam uzmanību, ka Tu vari izvēlēties apgūt arī tikai atsevišķus studiju kursus un moduļus.

Nāc studēt, izvēlies to, kas interesē Tevi un kļūsti konkurētspējīgs darba tirgū ar mūsu piedāvātajām zināšanām.

Vairāk informācijas iespējams saņemt sazinoties ar LKA Latvijas Kultūras koledžas kompetenču attīstības centra vadītāju Rolandu Ozolu zvanot uz tālruni: 29179865, vai rakstot e-pastu uz adresi: [email protected]

 

Pieteikties nepilna laika studijām

 

top attelam-01